ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ

Στη Βουλιαγμένη ξεκίνησαν όλα για Σλούκα: Η συνάντηση του Γιαννακόπουλου με τον Αταμάν που άναψε τη σπίθα για τη μεγάλη μεταγραφή

Στη Βουλιαγμένη ξεκίνησαν όλα για Σλούκα: Η συνάντηση του Γιαννακόπουλου με τον Αταμάν που άναψε τη σπίθα για τη μεγάλη μεταγραφή
STOLIS_VAGGELIS

Ένα ραντεβού στη Βουλιαγμένη, ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Εργκίν Αταμάν άναψε την σπίθα για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό. Ο Παντελής Βλαχόπουλος για τη συνάντηση που άλλαξε τα πάντα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το "μπαμ" το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Σλούκα. Ο Παντελής Βλαχόπουλος αποκάλυψε την στιγμή που άλλαξαν τα πάντα εντός των πρασίνων και οδήγησαν στην απόφαση για το all-in για χάρη του διεθνούς γκαρντ.

Το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Εργκίν Αταμάν, το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουλίου. Λίγες ώρες δηλαδή μετά από την άκαρπη συνάντηση (πρώτη και τελευταία) του Κώστα Σλούκα με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Για να αποκτήσει τον Κώστα Σλούκα ο Παναθηναϊκός έχει δαπανήσει περίπου 3.3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και συνολικά 10 εκατομμύρια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αν οποιοσδήποτε στην Ευρώπη ήθελε να φτιάξει μία πολύ ισχυρή ομάδα για να κάνει step, θα έπρεπε να αποκτήσει τον Κώστα Σλούκα . Το Σάββατο μεσημέρι προς απόγευμα ο Παναθηναϊκός πυροδότησε τη μεγαλύτερη βόμβα των τελευταίων δέκα ετών. Ο Σλούκας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και σίγουρα δεν κάνει καλό μόνο στον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα κάνει καλό και στον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα ισχυροποιείται, θα είναι στο ίδιο level παικτών με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχει αντικαταστήσει ακόμα τον Βεζένκοφ και τον Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε κάτι που ίσως αναβαθμίσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την EuroLeague. Πήρε τον καλύτερο γκαρντ που κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

Για να αποκτήσει τον Κώστα Σλούκα ο Παναθηναϊκός έχει δαπανήσει περίπου 3.3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και συνολικά 10 για τα επόμενα τρία χρόνια. Όταν βγήκε η είδηση ότι ο Κώστας Σλούκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, η πρώτη σκέψη ήταν ότι θα πάει στο εξωτερικό. Ωστόσο δεν έγινε έτσι και προφανώς και υπάρχει πολύ παρασκήνιο σε αυτή την υπόθεση.

Το καθοριστικό ραντεβού έγινε στη Βουλιαγμένη μεταξύ του προπονητή των πράσινων, Εργκίν Αταμάν, αλλά και του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπου λήφθηκε η απόφαση να χτυπήσουν την πόρτα του ατζέντη του Κώστα Σλούκα στις αρχές της εβδομάδας.

Η πρώτη πρόταση η οποία ανερχόταν περίπου στα 8 εκατομμύρια για τρία χρόνια δεν έγινε δεκτή καθώς δεν είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ Ολυμπιακού και Σλούκα. Όταν έγινε γνωστό ότι ο Σλούκας δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακού, αποφασίστηκε από τον Παναθηναϊκό ότι θα δώσουν αυτό το μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσουν το οποίο ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια.

Εστίασαν την προσοχή τους στον Κώστα Σλούκα και με αυτό το συμβόλαιο είπε το "ναι". Ένας παίκτης μπορεί να πάει όπου θέλει. Αυτό επέλεξε να κάνει. Δεν ξέρουμε αν θα δικαιωθεί ή όχι. Στον Ολυμπιακό πίστευε ότι δεν τα βρίσκει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αποφάσισε να αποχωρήσει και έτσι ο Σλούκας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και αυτή είναι μία συνθήκη που βάζει φωτιά στο επόμενο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ