ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός και Σλούκας θα τα ξαναπούν, ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα η 4ωρη πρώτη συνάντηση

Ολυμπιακός και Σλούκας θα τα ξαναπούν, ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα η 4ωρη πρώτη συνάντηση
INTIME SPORTS

Η συνάντηση του Κώστα Σλούκα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν έφερε αποτέλεσμα σε πρώτο χρόνο, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να τα ξαναπούν για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 33χρονου γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν στα γραφεία της Arcadia. Μίλησαν για τέσσερις ώρες. Και αποφάσισαν ότι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα ήταν να ξαναμιλήσουν στο άμεσο μέλλον για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε όταν αποχώρησε από τα γραφεία της Arcadia:"Έγινε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους προέδρους. Θα υπάρχει και συνέχεια, θα ενημερωθείτε. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, θα ενημερωθείτε".

Ενώ σε ερώτηση αν θα υπάρξει νέο ραντεβού, απάντησε: "Προφανώς. Θα ενημερωθείτε".

Ο Σλούκας μετέβη στα γραφεία της Arcadia λίγο πριν από τις 16:00. Οι συζητήσεις ήταν δεδομένο ότι θα κρατούσαν για αρκετή ώρα, με τον διεθνή γκαρντ να έχει καταστήσει σαφές ότι από την πλευρά του το βασικό ζήτημα ήταν ο ρόλος του στην ομάδα.

Η συνάντηση ήταν μαραθώνια, χωρίς προφανώς το περιεχόμενό της να έχει γίνει γνωστό. Ούτε μπορεί να ξέρει κάποιος αν το γεγονός ότι θα γίνει νέο ραντεβού σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι θετικό ή αρνητικό. Αυτό ωστόσο που είναι σαφές, είναι ότι από την στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει νέο ραντεβού, έχει βρεθεί μία γέφυρα επικοινωνίας για τις δύο πλευρές.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι αν θα υπάρξει και σημείο επαφής στην επόμενη συνάντηση, προκειμένου ο 33χρονος γκαρντ να συνεχίσει να φοράει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ