ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Στη Μόσχα ο Μάικ Τζέιμς, θα μιλήσει για το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ

Ο Μάικ Τζέιμς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ
Ο Μάικ Τζέιμς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ INTIME SPORTS

Στη Μόσχα βρίσκεται ο Μάικ Τζέιμς προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του στη ρωσική ομάδα και να βρεθεί λύση για το συμβόλαιό του.

Ταξίδι εξπρές στη Μόσχα για τον Μάικ Τζέιμς με τον Αμερικανό γκαρντ να βρίσκεται στην πόλη της Ρωσίας προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Τζέιμς είχε αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ μέσα στη σεζόν έπειτα από απανωτές ρήξεις στις σχέσεις του Τζέιμς με τον Δημήτρη Ιτούδη. Η ΤΣΣΚΑ είχε αφήσει ελεύθερο τον Αμερικανό μέχρι το τέλος της σεζόν ωστόσο το συμβόλαιό του έχει ισχύ για άλλες δύο σεζόν μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με το συμβόλαιό του σε ισχύ όμως για άλλα δύο χρόνια, μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε οριστική λήξη της συνεργασίας τους ή αν θα βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ τους. Η παραμονή του Τζέιμς στη Μόσχα ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι τεταμένες. Θυμίζουμε πως από τα μισά της περασμένης σεζόν και μετά, ο Τζέιμς αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με την φανέλα των Νετς.

"Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Μάικ Τζέιμς ήρθαν σε συμφωνία, που επιτρέπει στον αθλητή να είναι free agent μέχρι το τέλος του 2020/21. Τις προσεχείς ημέρες, ο Μάικ Τζέιμς θα υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ" , ανέφερε η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας που αποδεύσμευε τον Τζέιμς μέχρι το τέλος της σεζόν 2020/21.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ