ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Ζούμε με την κριτική"

Σπανούλης: "Ζούμε με την κριτική"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός πέρασε... δύσκολα με τις απουσίες και τους τραυματισμούς, εξήγησε πως η κριτική είναι καλοπροαίρετη και καλοδεχούμενη ενώ παραδέχτηκε πως πάντα υπάρχει πίεση.

Ο Ολυμπιακός έμεινε ''ζωντανός'' στη μάχη για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο ΣΕΦ ενώ ο Βασίλης Σπανούλης παραδέχτηκε πως οι Πειραιώτες χαλάρωσαν στο τέλος όμως έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, ''σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο''.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε κατ' αρχάς στην προσωπική του απόδοση καθώς και στην εμφάνιση της ομάδας του που έκανε ό,τι είπε ο κόουτς Σφαιρόπουλος, στο μεγαλύτερο διάστημα: ''Τα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν ποτέ. Μόνο ό,τι κάνει η ομάδα. Στο μεγαλύτερο διάστημα κάναμε ό,τι είπε ο κόουτς. Παίξαμε πολύ σωστό μπάσκετ, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Στους 13 πόντους χαλαρώσαμε αρκετά. Κάναμε 4 επιθέσεις μόνο με τρίποντο. Επρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα. Επρεπε να κρατήσουμε τη διαφορά που είχαμε''.

Εν συνεχεία ο Σπανούλης μίλησε για την κριτική που δέχονται οι Πειραιώτες από την αρχή της χρονιάς. ''Καλό είναι να ασχολούνται μαζί σου. Η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη είναι καλοδεχούμενη. Από εκεί και πέρα, στην Ελλάδα είμαστε. Πρέπει να ζούμε με την κριτική. Πάντα υπάρχει πίεση. Στην Ελλάδα είμαστε. Παίζουμε συνέχεια και καλύτερα, αφομοιώνουμε καλύτερα τη φιλοσοφία του κόουτς''.

Πόσο έχουν επηρεάσει οι τραυματισμοί τον Ολυμπιακό; ''Περάσαμε δύσκολα με τις απουσίες κάποιων παικτών. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κάποια ρεπό για να γεμίσουμε τις μπαταρίες. Ο Γιώργος είναι σημαντικό γρανάζι αυτής της ομάδας. Τον περιμένουμε να γυρίσει και να προσφέρει αυτά που μπορεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Ματ, αλλά και για τον Ιωάννη''.

Πλέον οι ''ερυθρόλευκοι'' στρέφονται στην πρεμιέρα της Euroleague με τη Μάλαγα: ''Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς. Ο ΠΑΟ δεν είχε τίποτα να χάσει. Τώρα, θα συγκεντρωθούμε στη Μάλαγα. Θα κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ