BASKETBALL CH. LEAGUE

Σπανούλης: "Θέλω να δω τον αγώνα γιατί σε ένα ματς με τόσες επαφές οι βολές ήταν 17-36 εναντίον μας, στην έδρα μας"

Σπανούλης: "Θέλω να δω τον αγώνα γιατί σε ένα ματς με τόσες επαφές οι βολές ήταν 17-36 εναντίον μας, στην έδρα μας"
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Προβληματισμένος από τη διαφορά στις βολές, αλλά και περήφανος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά από την εντός έδρας ήττα του Περιστερίου από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του, περήφανος για το γεγονός ότι το Περιστέρι bwin κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια, δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης (24/1) ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στη διαφορά των εκτελεσμένων βολών, καθώς η νικήτρια Χάποελ Ιερουσαλήμ εκτέλεσε υπερδιπλάσιες από εκείνες της δικής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

"Ήταν ένα σπουδαίο ματς απέναντι σε ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο στη διοργάνωση, με βαθύ, πολύ καλό ρόστερ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για την ομάδα μου για τον τρόπο με τον οποίο αντέξαμε και χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Το σημαντικότερο είναι ότι παλέψαμε και δώσαμε τα πάντα, βάλαμε τον οργανισμό σε θέση να αντιμετωπίζει στα ίσα κάθε αντίπαλο χωρίς να υπάρχει φόβος.

Θέλω να γυρίσω για να δω τον αγώνα, σε ένα ματς με τόσες επαφές, βλέπω ότι οι βολές είναι 17 για εμάς και 36 για την Χάποελ στο γήπεδό μας. Θέλω να δω τι συνέβη. Συγχαρητήρια στη Χάποελ και στον φίλο μου τον Ηλία Καντζούρη γι' αυτή τη νίκη".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ