ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Σπανούλης αποκλειστικά στο SPORT 24 για την Εθνική: "Γέρνω προς το ναι"

Ο Σπανούλης αποκλειστικά στο SPORT 24 για την Εθνική: "Γέρνω προς το ναι"

Εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ρικ Πιτίνο με τον Βασίλη Σπανούλη που παραμένει πιστός στην επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική ομάδα, μετά από έξι χρόνια. Τι είπε στο SPORT 24 και στον Βασίλη Σκουντή ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Ες αύριον τα σπουδαία» είχε πει ο Θηβαίος στρατηγός Αρχίας και αυτή η παροιμιώδης και αποφθεγματική ρήση, ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση, αλλά χωρίς την έννοια της αδιαφορίας και του φορτώματος στον κόκορα!

Ες αύριον τα σπουδαία, λοιπόν, καθώς την Τρίτη (25/5) το μεσημέρι ο Ρικ Πιτίνο θα βρεθεί στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ και εκεί θα πέσει με τα μούτρα πάνω στην ατζέντα των θεμάτων της Εθνικής ομάδας μαζί με τους συνεργάτες του (Θανάσης Σκουρτόπουλος, Ηλίας Παπαθεοδώρου, Σωτήρης Μανωλόπουλος) και τον μάνατζερ Κώστα Κότση).

Κάποιος μου είπε ότι αυτή η ατζέντα περιλαμβάνει 18 θέματα.

Δέκα οκτώ, το εξής ένα: την πρόσκληση του Βασίλη Σπανούλη!

Η υπόθεση δεν είναι νεοφανής, αλλά σέρνεται στην επικαιρότητα από την 1η του περασμένου Δεκεμβρίου μετά την αποκάλυψη του ίδιου του αρχηγού του Oλυμπιακού στην εκπομπή Pick N’ Roll της Cosmote TV.

Aπό τότε πέρασαν κιόλας έξι μήνες, στο μεταξύ υπήρξαν δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του Πιτίνο, όσο και του Σπανούλη, το ζήτημα παραμένει πάντοτε στο προσκήνιο και ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρει σάρκα και οστά...

Μια παροιμία λέει πως «σα θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός» και το νόημα της ισχύει απολύτως!

Ο Πιτίνο θέλει τον Σπανούλη στην Εθνική...

Ο Σπανούλης θέλει να επιστρέψει στην Εθνική...

Το ξεφούρνισε στο... ξεκούδουνο τότε και μου το επιβεβαίωσε ξανά και σήμερα το μεσημέρι (24/5/2021) με μια κουβέντα…

"Αυτή τη στιγμή γέρνω προς το “ναι”, αλλά βεβαίως πρώτα πρέπει να καθίσουμε και να τα πούμε με τον προπονητή".

Παστρικές δουλειές το δίχως άλλο, καθόσον αυτό το ραντεβού κατά πάσα πιθανότητα θα κλεισθεί αύριο και θα πραγματοποιηθεί μια από τις προσεχείς ημέρες.

Ασφαλώς η υπόθεση δεν αφορά μονάχα τον Σπανούλη, αλλά συνολικά τη λίστα των 24 παικτών, οι οποίοι θα δηλωθούν προς τη FIBA, ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, που θα διεξαχθεί (και) στη Βικτόρια του Καναδά, από τις 29 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Εκτός από τις προσκλήσεις των παικτών, θα οριστικοποιηθεί επίσης το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Εθνικής, που εκτός από τις προπονήσεις περιλαμβάνει και το Τουρνουά Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18-19-20 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή της Σερβίας, του Πουέρτο Ρίκο και του Μεξικού (αντί της Νέας Ζηλανδίας).

Γενικώς αυτή την εποχή ο Σπανούλης θα έχει δυο σημαντικά ραντεβού, αλλά προφανώς εκείνο με τον Πιτίνο θα προηγηθεί αυτού που εκκρεμεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ενδεχομένως με τον Γιώργο Μπαρτζώκα με θέμα το τι μέλλει γενέσθαι κατά την επόμενη σεζόν.

Ο Λαρισαίος γκαρντ βρίσκεται εν αναμονή, άλλωστε όλες τις προηγούμενες φορές που τέθηκε το ζήτημα ανανέωσης του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό δέχθηκε πρόσκληση για συνάντηση από τους αδελφούς Αγγελόπουλου και δεν την απηύθυνε ο ίδιος.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ