THE SHOW MUST GO ON LIVE

Η επιστροφή του Σπανούλη και των παικτών του Ολυμπιακού στην Εθνική

Ο Βασίλης Σπανούλης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Βασίλης Σπανούλης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο άφησε ανοιχτό το θέμα Βασίλη Σπανούλης, όμως στην εκπομπή The Show Must Go On του SPORT 24 ο Σπύρος Καβαλιεράτος τόνισε πως θεωρεί δεδομένη την επιστροφή του 39χρονου γκαρντ στην Εθνική.

Όλα δείχνουν ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα επιστρέψει στην Εθνική. Έστω κι αν εκκρεμεί μια συνάντηση με τον Ρικ Πιτίνο - όπως ο ίδιος ο Αμερικανός κόουτς εξήγησε στον Αλέξανδρο Τρίγκα και στο SPORT 24 - η συμμετοχή του αρχηγού του Ολυμπιακού στο Προολυμπιακό μοιάζει δεδομένη.

Ο Σπανούλης κάνει εδώ και καιρό προπονήσεις στο ΣΕΦ, σήμερα το μεσημέρι έκανε και εμβόλιο κατά του Covid 19 ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας και οι πληροφορίες που υπάρχουν, συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση. "Θεωρώ δεδομένο ότι ο Βασίλης Σπανούλης όχι μόνο θα κληθεί από τον Ρικ Πιτίνο, αλλά θα αποδεχθεί και την πρόσκληση", είπε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Μαζί με τον Σπανούλη θα είναι στην Εθνική όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού που θα επιλεγούν από τον Πιτίνο. Το είπε και ο κόουτς της Εθνικής, ενώ πλέον δεν υπάρχει το πρόβλημα που είχε εμφανιστεί και ανάγκασε τους παίκτες των ερυθρολεύκων να βγάλουν ανακοίνωση πριν από ενάμιση χρόνο. Ο Αμερικανός δεν είναι προπονητής του Παναθηναϊκού, άρα δεν υπάρχει το θέμα που ενόχλησε τότε τους παίκτες του Ολυμπιακού, λόγω αθέτησης υπόσχεσης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Show Must Go On LIVE" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ