ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπανούλης: "Δεν γυρίζω πίσω"

O Βασίλης Σπανούλης απαντά στους Ρόκετς: "Δεν γυρίζω πίσω. Θέλω να παίξω μόνο στην Ελλάδα"

"Είναι κάτι προσωπικό. Είναι οικογενειακό θέμα. Δεν είμαι απογοητευμένος. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα. Άλλα περιμένεις όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο κι όταν πηγαίνεις κάπου αλλάζεις γνώμη.

Όταν είσαι τόσο μακριά από το σπίτι σου, η κουλτούρα, ο τρόπος ζωής και πολλά άλλα είναι διαφορετικά. Είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις από πριν τι θα γίνει.

Θέλω να μείνω στην πατρίδα μου. Ελπίζω να παίξω σε μια ελληνική ομάδα"



σχολίασε ο "VSpan" στην εφημερίδα "Houston Chronicle".

Στο ίδιο κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του, Μίοντραγκ Ραζνάτοβιτς, ο οποίος λέει: "Τους είπε 10 φορές ότι δεν θα γυρίσει. Στην αρχή ήταν κάτι μεταξύ αυτού και του Τζεφ Βαν Γκάντι. Τώρα δεν είναι. Δεν προσαρμόστηκε στον αμερικάνικο τρόπο ζωής.

Δεν μπορεί την Αμερική, θέλει να γυρίσει σπίτι του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το καταλαβαίνουν. Είναι κάτι σοβαρό. Προσπαθώ να τους πείσω εδώ και 1 1/2 μήνα. Είναι τρελό. Πιστέψτε με τα πούλησε όλα: το σπίτι του, το διαμέρισμα του.

Δεν επιστρέψει. Μου λέει ότι πίστευε ότι μπορεί να ζήσει, αλλά τελικά δεν μπορεί. Ήταν πολύ χαρούμενος όταν υπέγραψε. Μετά από δέκα μήνες, δεν αντέχει ούτε λεπτό"



.

Μάλιστα ο Ραζνάτοβιτς δήλωσε ότι η πλευρά του παίκτη θα πληρώσει τα 350.000 δολάρια που κατέβαλαν οι Ρόκετς στον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν την περασμένη σεζόν.

Ο Σπανούλης είπε στον ατζέντη του οτι δεν θέλει να ξαναπαίξει σε ομάδα εκτός Ελλάδας. "Μπορούσαμε να δοκιμάσουμε το Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες. Δεν έχει σημασία. Ούτε καν στην Ισπανία. Μου είπε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα.

Ψάχνει μια διέξοδο. Με παίρνει κάθε μέρα. Η μετά του μου τηλεφωνεί κλαίγοντας. "Φέρε πίσω το γιο μου" μου λέει. Είναι σοβαρό. Αν θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα σε ολους τους ξένους παίκτες που έρχονται και δεν μπορούν να προσαρμοστούν ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν κι ότι τους μεταχειρίζονται σαν σκλάβους τότε τι να κάνουμε; Θα παίξει καλά του χρόνου; Σίγουρα όχι"

.

Τέλος ο Σπανούλης καταλήγει: "Είναι πολύ δύσκολο. Η ζωή είναι πολύ διαφορετική. Τα περίμενα όλα αλλιώς. Έχω στενή σχέση με την οικογένεια μου. Προτιμώ να είμαι μαζί τους, παρά να παίξω στην Αμερική. Δεν μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω όταν ζω μακριά τους.

Από μπασκετικής πλευράς είχα μια δύσκολη σεζόν με τον Τζεφ. Ήταν το 5-10% από ότι είχα στο μυαλό μου. Τώρα αυτό πέρασε. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους εδώ και τον νέο μου προπονητή. Τον σέβομαι ως κόουτς και ως άνθρωπο. Αλλά δεν μπορώ να γυρίσω..."

.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ