EUROLEAGUE

Sold out στο Final Four

Sold out στο Final Four
Μπερτομέου

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Final Four ενάμιση μήνα πριν τη διεξαγωγή του

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι όλα τα ονομαστικά εισιτήρια πουλήθηκαν και πλέον είναι διαθέσιμα μόνο αυτά που θα δοθούν στην κάθε φιναλίστ.
Τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 9 Μαΐου στο Παρίσι, θα παρακολουθήσουν στην πλειοψηφία τους φίλαθλοι από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Ισραήλ.

Το "Palais Omnisports de Paris-Bercy" έχει χωρητικότητα 15.705 θεατών και έχει ήδη φιλοξενήσει τρία Final Four (1991, 1996 και 2001), αλλά και την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 1999.

Αναφερόμενος στο γεγονός ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου, είπε: " Πιστεύω ότι η μαζική ανταπόκριση των οπαδών μας, δείχνει ότι το Final Four είναι μία σπουδαία στιγμή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, στην οποία όλοι θέλουν να λάβουν μέρος ανεξαρτήτως των ομάδων που θα συμμετάσχουν".

"Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι όποιες κι αν προκριθούν, έχουν ήδη δείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι είναι οι καλύτερες και θα είναι έτοιμες να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα. Το sold out αποτελεί περαιτέρω απόδειξη, ότι το Final Four συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του κόσμου

".




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ