EUROLEAGUE

Σοκόλοφ: ''Όσο πιο μακριά στην Euroleague''

Σοκόλοφ: ''Όσο πιο μακριά στην Euroleague''

Η Ούνικς ξεπέρασε το εμπόδιο των προκριματικών και στρέφεται στο ματς της πρεμιέρας με την Αναντολού Εφές ενώ ο Ντμίτρι Σοκόλοφ μίλησε για την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Η Ούνικς Καζάν έπαιξε τη... ζωή της στον προκριματικό γύρο της Euroleague ωστόσο ξεπέρασε το εμπόδιο της Βιλερμπάν κι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον Α' όμιλο της Euroleague 2014-15.

Πλέον οι Ρώσοι στρέφονται στον αγώνα της πρεμιέρας (16/10) κόντρα στην Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Ντμίτρι Σοκόλοφ έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

''Η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμα σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Έλειπαν πολλοί διεθνείς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αργήσαμε να συγκεντρωθούμε και μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε καλά στον προκριματικό γύρο. Παρ' όλα αυτά, η πρόκριση στους ομίλους της Euroleague είναι τεράστια επιτυχία. Σίγουρα έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας. Η χρονιά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση!'' εξήγησε ο 29χρονος Ρώσος σέντερ στο "Р-Спорт".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ