NBA

Σοκ με Κλέι Τόμπσον, υπέστη ρήξη χιαστού

Σοκ με Κλέι Τόμπσον, υπέστη ρήξη χιαστού
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο τραυματισμός του Κλέι Τόμπσον στο αριστερό γόνατο αποδείχθηκε τελικα σοβαρός, με τον μάνατζέρ του να ανακοινώνει ότι ο σταρ των Γουόριορς υπέστη ρήξη χιαστού!

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Κλέι Τόμπσον. Όπως ενημέρωσε ο μάνατζέρ του, ο σταρ των Γουόριορς υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Ο Τόμπσον τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου του Game 6 των τελικών με τους Ράπτορς ( νίκη των δεύτερων με 114-110 ), όταν προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ μετά από μία προσπάθειά του για κάρφωμα , κατά την διάρκεια της οποίας κέρδισε φάουλ από τον Ντάνι Γκριν.

Ο σταρ των Γουόριορς κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, ωστόσο στην συνέχεια επέστρεψε στο παρκέ για να εκτελέσει τις βολές, πριν αποχωρήσει στην συνέχεια από το γήπεδο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Την στιγμή που αποχώρησε είχε ήδη σημειώσει 30 πόντους.

Ο τραυματισμός του Κλέι Τόμπσον είναι το δεύτερο σοβαρό πλήγμα για τους Γουόριορς, οι οποίοι στο Game 5 της σειράς είδαν τον Κέβιν Ντουράντ να παθαίνει ρήξη αχίλλειου τένοντα στο δεξί πόδι , με τον Στιβ Κερ να ανακοινώνει μάλιστα ότι ο "KD" θα χάσει ολόκληρη την σεζόν 2019/20 .

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει το μέλλον του Κλέι Τόμπσον. Ο λόγος είναι ότι ο All Star γκαρντ το καλοκαίρι είναι free agent και θεωρείτο δεδομένο ότι θα ζητούσε μάξιμουμ συμβόλαιο, ήτοι 5ετες συμβόλαιο αξίας 190 εκατ. δολαρίων. Δεδομένου ωστόσο ότι ο τραυματισμός που υπέστη σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6-9 μήνες, αφού αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί πλέον ως διάστημα απουσίας) μένει να φανεί πώς θα επηρεάσει αυτό τις διαπραγματεύσεις με τους Γουόριορς, αλλά και τις άλλες ομάδες που σκόπευαν να τον προσεγγίσουν.

Την φετινή σεζόν ο Τόμπσον είχε 21.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 40.2% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Τομπσον:

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ