ΑΡΗΣ

Σλοβάκος ο Μάσεϊ

Σλοβάκος ο Μάσεϊ
Μάσεϊ

Συνεπής στο ραντεβού του με την Σλοβάκικη Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης φάνηκε ο Μάσεϊ

Εκεί ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις συνοδευόμενος από τον μάνατζερ της ΚΑΕ, Βασίλη Βουρτζούμη, και πλέον μπήκε στην τελική ευθεία η έκδοση του σλοβάκικου διαβατηρίου που θα του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός.
Αυτό δηλαδή που επιθυμούν και όλοι στην ομάδα του Άρη, ώστε στη συνέχεια να αδειάσει η μία από τις δύο θέσεις των ξένων που καταλαμβάνει την στιγμή αυτή και θα καταλάβει μία από αυτές στο κοινοτικό καρέ.

Στις υπόλοιπες θα βρίσκονται σίγουρα ο Τερέλ Καστλ και ο Χάνο Μότολα και στην τέταρτη εκτός απροόπτου ο διεθνής Καναδός με το ιρλανδικό διαβατήριο Λεβόν Κένταλ, την ίδια ώρα που Σιμόνας Σεραπίνας και Κέβιν Φλέτσερ εκτός απροόπτου είναι να αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ του Άρη.

Ο Μάσεϊ πρόκειται να αναχωρήσει τα ξημερώματα της Τρίτης από το Κόζιτσε της Σλοβακίας για το Ντιτρόιτ, ενώ εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα πρέπει να βρίσκεται ξανά στην Σλοβακία στις 18 Αυγούστου.

Αιτία; Για να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβακίας για τον πρώτο από τους τέσσερις αγώνες που είναι να δώσει κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στις 21 του ίδιου μηνός για τους ομίλους της Β΄ κατηγορίας της FIBA.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ