STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκουρτόπουλος: "Το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος"

Σκουρτόπουλος: "Το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει ο κόουτς του Ικάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ηλυσιακό.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό και πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με 69-61.

" Συγχαρητήρια στα παιδιά. Μου αρέσει να βάζω στόχους που κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη δουλειά μας. Ετσι, θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό στα παιχνίδια που απομένουν", δήλωσε ο Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε:

" Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Τα παιδιά απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν καλύτερα πράγματα από ότι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα. Κάνουμε προπόνηση με 18 παικτες και υπάρχει θέμα χημείας, αφού όλοι πρέπει να μείνουν ικανοποιημένοι".

Από την πλευρά του ο Φάνης Κουμπούρας δήλωσε: " Πριν το παιχνίδι, συζητήσαμε με τα παιδια ώστε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στα τρία ματς που απομένουν. Καταφέραμε να επιβάλουμε ρυθμό από την αρχή και ήρθε η νίκη. Αφιερώνουμε τη νίκη στο προπονητικό τιμ και στον πρόεδρο".

Φλεβαράκης: "Πιο γεμάτη ομάδα ο Ίκαρος"

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον Ικαρο για τη νίκη. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι πιο γεμάτη, με περισσότερες επιλογές στο ρόστερ. Για εμάς τελειώνει μία χρονιά που είναι θετική. Μπορεί η συγκομιδή να έπεσε στο δεύτερο γύρο, όμως ο Ηλυσιακός έχει κάνει μία πορεία πιο σημαντική από την περσινή. Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια αν έπαιζε ο Νανα, ο οποίος δεν προπονηθήκε καθόλου τις τελευταίες μέρες, αλλά και αν είχαμε τους παίκτες που έφυγαν στη μέση της σεζόν.

Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Το μεγάλο όφελος για εμάς είναι οι αρκετοί νέοι παίκτες, οι οποίοι πηραν χρόνο σε σημαντικά ματς. Μακάρι να τους φανεί χρήσιμη η εμπειρία στο μέλλον".

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Ικαρο για τη νίκη. Η εμφάνιση αυτή δεν ακυρώνει την προσπάθεια που κάναμε στη χρονιά. Μένει άλλο ένα παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το οποίο λίγο πολύ είναι τυπική διαδικασία. Η προσπάθεια που γίνεται στα Ιλίσια είναι καλή μέσα στην οικονομική κρίση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ