ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Όλοι μαζί για τον Πανιώνιο"

Σκουρτόπουλος: "Όλοι μαζί για τον Πανιώνιο"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την συμφωνία του με τον Πανιώνιο Βίκος Cola και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη.

Το "τιμόνι" του Πανιωνίου Βίκος Cola πέρασε στα χέρια του Θανάση Σκουρτόπουλου , ο οποίος από το Ταλίν - όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα - μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του. Ο 53χρονος προπονητής αναφέρθηκε στις δυσκολίες της σεζόν 2018-19 τονίζοντας, όμως, πως αυτές δεν θα επηρεάσουν τους στόχους του "Ιστορικού".

"Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή ότι επιστρέφω στον πάγκο του Πανιωνίου. Δεν χρειάζεται να τονίσω την ιστορική βαρύτητα της φανέλας του Πανιωνίου που είναι καταγεγραμμένη στο ελληνικό μπάσκετ και καταδεικνύει την ευθύνη που έχει κάθε προπονητής και παίκτης που υπηρετούν, διαχρονικά, τον συγκεκριμένο σύλλογο και ιδιαίτερα την ομάδα μπάσκετ", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα του "Ιστορικού" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, μας περιμένει μια δύσκολη προσπάθεια, λόγω της μεταφοράς της έδρας του Πανιωνίου, εκτός της Νέας Σμύρνης, αλλά δεν πρόκειται να χαμηλώσουμε τους στόχους μας που είναι η απόδοση καλού και θεαματικού μπάσκετ και θα συνδυάζεται με τα νικηφόρα αποτελέσματα".

Τέλος, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε πως "ο Πανιώνιος επιβάλλεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός αγωνιστικά και ενωμένος, εντός και εκτός του παρκέ για να καλύψει την θεωρητική απώλεια δύναμης της έδρας, γιατί εφόσον η ομάδα αποκτήσει βάσεις και σταθερές πειστικών εμφανίσεων και στην εξέδρα της νέας έδρας, ο κόσμος του Πανιωνίου δίνει το παρών, τίποτα δεν θα εμποδίσει την ομάδα να έχει την ιστορική δυναμική της.

Όλοι μαζί για τον Πανιώνιο και ο Πανιώνιος πάνω απ’ όλους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ