STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκουρτόπουλος: "Δουλεύουμε πολύ καλά"

Σκουρτόπουλος: "Δουλεύουμε πολύ καλά"
INTIME SPORTS

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο και πήρε τη νίκη απέναντι στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με 74-64.

Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από την εμφάνιση της ομάδας του.

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Μπαρτζώκα για τα καλά του λόγια. Η χρονιά λίγο πολύ έχει χαρακτηρισθεί για την ομάδα μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Ήδη δουλεύουμε πολύ καλά κι αν ήμασταν πιο τυχεροί στην Δράμα θα ήμασταν πολύ καλά.

Θα προσπαθήσουμε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό να κάνουμε το μάξιμουμ στα 4 τελευταία παιχνίδια. Συγχαίρω τους παίκτες μου γιατί τα κατάφεραν πολύ καλά, σε όλα όσα είχαμε πει στην διάρκεια της εβδομάδας", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Μπαρτζώκας: "Μπράβο στον Ίκαρο"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: " Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για τη νίκη και μπράβο τους. Σε ένα πρωτάθλημα που διακυβεύεται μόνο η θέση του πρωταθλητή πρέπει να ψάξεις να βρεις κίνητρο να παίξεις. Πρέπει να είναι η πορεία αυτό το κίνητρο της ομάδας μας. Εμείς έχουμε αρχίσει να έχουμε πρόβλημα. Δεν έχω πρόβλημα ότι χάσαμε, ιδίως όταν παίζει καλά ο αντίπαλος μας, όπως συνέβη με τον Ίκαρο. Το θέμα είναι με μας.

Νομίζω ότι από τα πολλά καλά λόγια οι παίκτες μου δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Έχουμε πολλούς νέους σαν τον Γιάνκοβιτς, τον Καββαδά, τον Σαρικόπουλο. Πρέπει να βρούμε ομαδικό κίνητρο και για να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη, αλλά και τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν εδώ σήμερα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Έτσι θα αναδειχθούν και τα πρόσωπα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ