ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σκόλα: Η συγνώμη του Αργεντινού σε δημοσιογράφο για τον εκνευρισμό του

Ο Λούις Σκόλα στη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με τη Σλοβενία για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο | 26 Ιουλίου 2021
Ο Λούις Σκόλα στη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με τη Σλοβενία για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο | 26 Ιουλίου 2021 © 2021 CHARLIE NEIBERGALL/AP IMAGES

Ο Λουίς Σκόλα έδειξε για ακόμη μια φορά το ήθος που τον διακρίνει ζητώντας συγνώμη από δημοσιογράφο για τον εκνευρισμό του και τις κοφτές απαντήσεις του μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Σλοβενία στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο τεράστιος Λουίς Σκόλα έδειξε ακόμη μια φορά το ήθος που τον διακρίνει και πως εκτός από τεράστιος παίκτης εντός γηπέδων είναι και σπουδαίος άνθρωπος εκτός αυτών.

Ο Σκόλα μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Σλοβενία, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων με τους 48 πόντους του Ντόντσιτς, ήταν εμφανώς απογοητευμένος και εκνευρισμένος.

Κάτι το οποίο φάνηκε στη μικτή ζώνη στη συνέντευξη που κλήθηκε να δώσει και δη απέναντι στη δημοσιογράφο Σοφία Μαρτίνες. Ο αρχηγός της Αργεντινής ήταν εκνευρισμένος που οι απαντήσεις που έδινε ήταν κοφτές και στα όρια της αγένειας. Κάτι το οποίο το κατάλαβε πρώτος ο ίδιος και για αυτό λίγο αργότερα έστειλε προσωπικό μήνυμα στη δημοσιογράφο, προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, ζητώντας της συγγνώμη.

"Γεια σου, Sofia. Ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε πως η απογοήτευσή μου ήταν προς εσένα. Οι ερωτήσεις που έκανες ήταν οι ίδιες που θα είχα κάνει κι εγώ. Ήμουν απογοητευμένος με τον εαυτό μου και με την ομάδα μου. Συγγνώμη αν σε έκανα να αισθανθείς άσχημα. Τα κάναμε όλα λάθος χτες, συμπεριλαμβανομένων και των απαντήσεων στη μεικτή ζώνη".

Η Μαρτίνες τον ευχαρίστησε για το μήνυμα, λέγοντάς πως δεν ήταν απαραίτητο και πως για εκείνη έχει τεράστια αξία, και του ζήτησε την άδεια να το ανεβάσει στο Instagram.

Ο Σκόλα απάντησε: "Το ξέρω ότι δεν ήταν απαραίτητο, όμως δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα και ήθελα να σου το πω. Αν θέλεις να το ανεβάσεις, δεν έχω πρόβλημα, ήθελα μόνο να σου ζητήσω συγγνώμη, και αυτή πάει και στους συνεργάτες σου, που ήταν επίσης εκεί. Ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα κερδίσουμε, και αυτή τη φορά θα ανταποκριθώ αναλόγως. Σου στέλνω τους χαιρετισμούς μου, και θα τα πούμε σύντομα".

Σκόλα: Η συγνώμη του Αργεντινού σε δημοσιογράφο για τον εκνευρισμό του
Σκόλα: Η συγνώμη του Αργεντινού σε δημοσιογράφο για τον εκνευρισμό του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ