ΑΡΗΣ

Σκέιλς: "Λίγο χρόνο"

Σκέιλς: "Λίγο χρόνο"
Ομαδική

Με στόχο να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη του στην Α1 αντιμετωπίζει ο Άρης την ΑΕΚ

Η ψυχολογία όλων στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» βρίσκεται σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο μετά την σπουδαία από βαθμολογικής σημασίας νίκη επί της Πο Ορτέζ, ενώ βασική τους επιδίωξη είναι να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς απέναντι στην «Ένωση», προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί ότι αύριο αναμένεται επίσης η επάνοδος του Άλεξ Σκέιλς στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει επανεκδοθεί το δελτίο του, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ με τον 36χρονο γκάρντ να ενισχύει πλέον τον Άρη μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα. Μιλώντας ο Άλεξ Σκέϊλς στο "ARISBC.GR" για το δεύτερο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Α1 τόνισε:

« Περίμενα για μέρες να έρθει η στιγμή που θα επιστρέψω για δεύτερη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα τα πήγαινε ως τώρα πολύ καλά και χωρίς εμένα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσω εκεί που θέλω και από τη στιγμή που προπονούμαι κανονικά δεν θα αργήσει να συμβεί αυτό. Από εκεί και πέρα, ο κόουτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως θα με χρησιμοποιήσει με γνώμονα το καλό της ομάδας».

Ο «άσος» του Άρη αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών αύριο δήλωσε: « Τους περιμένουμε αύριο να γεμίσουν ξανά το γήπεδο. Η παρουσία τους μας βοηθάει εξάλλου σε πολύ μεγάλο βαθμό και εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε σκληρά για να τους χαρίσουμε τη νίκη».

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε το απόγευμα με μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου, ενώ προηγουμένως έγινε η μελέτη του αντιπάλου μέσω στιγμιότυπων στο βίντεο από τους τελευταίους αγώνες του. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους προπονήθηκαν ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Τζέρεμι Μάσεϊ, με τον δεύτερο να υπολογίζεται κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ. Αντιθέτως, ο "Γιαν-Γιαν" επειδή δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, εξαιτίας του τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει προτιμήθηκε να μείνει εκτός δωδεκάδας και στη θέση του κλήθηκε ο Παναγιώτης Καραβανάς.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ