ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Καλή και αθλητική ομάδα το Ρέθυμνο"

Σκαραφίγκας: "Καλή και αθλητική ομάδα το Ρέθυμνο"
INTIME SPORTS

Μέσα από καλή άμυνα και συγκέντρωση θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα για τον Πανελευσινιακό στο ματς με το Ρέθυμνο, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε ότι μέσα από την καλή άμυνα και συγκέντρωση θα έρθει η νίκη για την ομάδα του κόντρα στο Ρέθυμνο.

" Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δείξαμε οτι μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα η οποία σε σχέση με εμάς σε όλα τα επίπεδα είναι αρκετά χρονιά μπροστά", είπε ο Γιώργος Σκαραφίγκας και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Εμείς στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και πιστεύω πως μέσα από την καλή άμυνα και την συγκέντρωση θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα".

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Νίκου τόνισε: " Έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ακόμα νίκη στην έδρα μας που θα μας φέρει σε ακόμα καλύτερη θέση".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ