ΙΚΑΡΟΣ

Σίμτσακ: "Πίστευα ότι είχαμε ένα 5% πιθανότητες"

Σίμτσακ: "Πίστευα ότι είχαμε ένα 5% πιθανότητες"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε στο Sport24.gr για τη σπουδαία νίκη του Ικάρου Καλλιθέας επί του Παναθηναϊκού, τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, αλλά και για το δικό του... τέταρτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο "τριφύλλι".

Ο Ίκαρος Καλλιθέας σημείωσε με σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Γλυφάδας με 72-68, η οποία ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε Sport24.gr για την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας απέναντι στο "τριφύλλι", τη συνέχεια του Ικάρου στο πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τέταρτο δικό του θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους "πράσινους".

" Προερχόμασταν από δύο ήττες και θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, ώστε να κερδίσουμε κάποια πράγματα απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν τον Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά ο Σίμτσακ και στη συνέχεια δήλωσε:

" Πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση, όμως και δεν βγάλαμε στο παρκέ όλα όσα δουλεύαμε στην προπόνηση. Στη συνέχεια, καθώς πλησιάζαμε ανέβαινε παράλληλα και η αυτοπεποίθηση μας, πραγματικά είμαστε όλοι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από αυτή τη νίκη".

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι και τη νέα προσπάθεια ο Έλληνας σέντερ είπε: " Είμαστε μία νέα ομάδα. Από πέρυσι στο ρόστερ βρίσκεται μόνο ο Λάζαρος Αγαδάκος. Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους, αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να παίξουμε καλό μπάσκετ και από εκεί και πέρα, ότι καταφέρουμε. Με τις οδηγίες του προπονητή μας και σκληρή δουλειά να γινόμαστε καλύτεροι".

Ο Βασίλης Σίμτσακ έχει καταφέρει να νικήσει τον Παναθηναϊκό με τέσσερις διαφορετικές ομάδες τις τελευταίες έξι σεζόν. Ο Έλληνας παίκτης μίλησε για το συγκεκριμένο επίτευγμα του: " Την παραμονή του αγώνα λέγαμε με τους συμπαίκτες μου, ότι έχω νικήσει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό και κάναμε πλάκα. Ξέραμε, βέβαια ότι κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει και πάλι, όμως αυτό που τους έλεγα ήταν ότι έχουμε ένα 5% πιθανότητες.

Σίγουρα το να έχεις κερδίσεις τέσσερις φορές τον Παναθηναϊκό, παρότι εγώ δεν έχω κατακτήσει κάποιο τίτλο σου αφήνει όμορφα συναισθήματα και είναι κάτι που θα θυμάμαι όταν σταματήσω την καριέρα μου. Εκείνο που είναι όμως πάνω από όλα είναι να νικάει η ομάδα, αυτό μετράει".

Όσον αφορά τη συνέχεια ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: " Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και στη συνέχεια. Παίζουμε τώρα εκτός έδρας με τον ΚΑΟΔ και σίγουρα θα θέλουν και εκείνοι να κάνουν μία καλή εμφάνιση με νίκη απέναντι μας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ