EUROLEAGUE

"Λάθος αν πιάσουμε μόνο τον Διαμαντίδη"

"Λάθος αν πιάσουμε μόνο τον Διαμαντίδη"

Ο Κρούνοσλαβ Σίμον ξεκαθαρίζει μέσω του Euroleague Greece ότι για να έχει τύχη η Λοκομοτίβ απέναντι στον Παναθηναϊκό οφείλει να παίξει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τι είπε για τον Διαμαντίδη και τι για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του στην εθνική Κροατίας, Ρόκο Λένι Ούκιτς

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Κρούνοσλαβ Σίμον εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (7/11, 9μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Μιλώντας στο Euroleague Greece, ο 28χρονος φόργουορντ αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, ξεκαθαρίζει ότι η Λοκομοτίβ θα πρέπει να παίξει τελείως διαφορετικά απ' ότι στα δύο τελευταία της παιχνίδια, αν θέλει να έχει τύχη και τονίζει πως χρειάζεται επιθετική άμυνα.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν στηρίζεται μόνο στο Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά έχει καλούς σουτέρ και γενικότερα και πολύ αθλητικούς ψηλούς παίκτες.

"Είδα τον Παναθηναϊκό στα δύο τελευταία του παιχνίδια με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα και τη Λαμποράλ Κούτσα. Ήταν εξαιρετικός, είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Θέλουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια, με μεγαλύτερο πάθος", σχολίασε ο άσος της Λοκομοτίβ και συνέχισε:

"Γενικότερα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί! Στα τελευταία μας παιχνίδια παίξαμε πολύ αργά και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χάσαμε από τη Μακάμπι. Πρέπει να παίξουμε πιο επιθετική άμυνα, Αν θέλουμε να έχουμε τύχη, θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο "5 εναντίον 5".

"Διαμαντίδης, ο καλύτερος στην Ευρώπη"

Σε ερώτηση για το που θα ρίξει την προσοχή της, η Λοκομοτίβ Κουμπάν σχολίασε ότι: "Θα είναι λάθος, αν προσπαθήσουμε να περιορίσουμε μόνο τον Διαμαντίδη. Ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλους πολύ καλούς σκόρερ και πολύ αθλητικούς ψηλούς. Όσο για τον Διαμαντίδη; Τι να πω; Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, στο πικ εν ρολ. Ξέρω ότι είναι ένας τεράστιος παίκτης".

Τον ρωτήσαμε αν αισθάνεται κουρασμένος από τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ και τους 11 αγώνες σε 18 ημέρες και δεν το αρνήθηκε: "Είναι αλήθεια ότι το τουρνουά ήταν εξοντωτικό. Χρειάζεται να βρω ξανά τη φόρμα μου και να βοηθήσω την ομάδα μου γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Είδαμε όλοι τι έπαθε ο Ούκιτς ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τη Σλοβενία".

Η ερώτηση ήταν εύλογη... Ήξερες κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ για τον τραυματισμό του: "Όχι, γιατί άλλωστε ούτε ο ίδιος δεν το ήξερε. Ο αχίλλειος είναι πολύ ύπουλος τραυματισμός".

Τον ρωτήσαμε να μας πει για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει η Λοκομοτίβ στην Ελλάδα, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα: "Ξέρω πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε, έστω κι αν δεν θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει άλλη έδρα, λόγω της τιμωρίας του, αλλά αυτό πιστεύω ότι δεν θα του δημιουργήσει πρόβλημα, καθώς ο κόσμος θα γεμίσει κι αυτό το γήπεδο. Μου αρέσει η ζεστή ατμόσφαιρα, σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο".

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ