Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σημαντικές ανανεώσεις στα Μελίσσια

Σημαντικές ανανεώσεις στα Μελίσσια

Οι Βασίλης Καραχάλιος, Γιώργος Τζωρτζόπουλος, Θάνος Κοντός, Βασίλης Κυπαρίσης και Γιάννης Ζήρος ανανέωσαν την συνεργασία τους με τα Μελίσσια και θα ενισχύουν τις προσπάθειές τους και τη νέα σεζόν.

Τα Μελίσσια προέβησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Βασίλη Καραχάλιο, Γιώργο Τζωρτζόπουλο, Θάνο Κοντός, Βασίλη Κυπαρίση και Γιάννης Ζήρο, οι οποίοι τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Αλέκου Δάγλα.

Τα Μελίσσια μετά την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Αλέκο Δάγλα "έδεσαν" τους πέντε νεαρούς παίκτες, ενώ στην ομάδα των βορείων προαστίων κινούνται για να ενισχύουν τον βασικό κορμό τους.

Η ανακοίνωση των Μελισσίων αναφέρει:

"Πιστά στο μοντέλο που τα έφτασε στις εθνικές κατηγορίες, τα Μελίσσια συνεχίζουν και στη δεύτερη χρονιά τους στη Γ' Εθνική στο ίδιο αγωνιστικό μοντέλο. Έτσι από την ομάδα που είχε εξαιρετική παρουσία την προηγούμενη σεζόν ανακοινώνεται ότι, συνεχίζουν με τα χρώματα του ΚΑΟΜ οι Βασίλης Καραχάλιος (Power Forward, 21), Γιώργος Τζωρτζόπουλος (Shooting Guard, 25), Θάνος Κοντός (Power Forward, 23), Βασίλης Κυπαρίσης (Point Guard, 21) και Γιάννης Ζήρος (Small Forward, 22). Και οι πέντε νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες ξεχώρισαν ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες. Τώρα υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου τεχνικού Αλέκου Δάγλα μπαίνουν πλέον στο γήπεδο σε ρόλο πρωταγωνιστή για τα Μελίσσια, με στόχο τη σκληρή δουλειά και έχοντας πάντα υψηλούς στόχους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ο ΚΑΟΜ κινείται ήδη για να ενισχύσει τον βασικό του κορμό και με άλλους νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν σε εθνική κατηγορία. Σε αυτούς θα προστεθούν με στοχευμένες κινήσεις όσοι έμπειροι παίκτες απαιτείται για να στηρίξουν, εκεί που πρέπει, το συγκεκριμένο αγωνιστικό μοντέλο με στόχο να πρωταγωνιστήσει ο ΚΑΟΜ στη μάχη του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και τη νέα αγωνιστική σεζόν".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ