STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Βάλαμε τις βάσεις στο πρώτο ημίχρονο"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Γκριν: "Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε".

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 69-55 τον Άρη και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε τα εξής: "Ήταν μία εύκολη επικράτηση απέναντι σε έναν καλό και σοβαρό αντίπαλο όπως είναι ο Άρης. Στο πρώτο ημίχρονο με το παιχνίδι μας βάλαμε τις βάσεις, ειδικά μέσα από την καλή μας άμυνα. Δεχτήκαμε μόλις 21 πόντους σε αυτό το διάστημα, δεχόμενοι μόλις 9 στο πρώτο δεκάλεπτο. Έτσι καταφέραμε και πήραμε μία μεγάλη διαφορά στο σκορ, βάζοντας και μεγάλα σουτ από την περιφέρεια.

Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε την αντίδραση του Άρη. Κάπου χάσαμε την συγκέντρωση μας, δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κενά διαστήματα, αλλά στην συνέχεια βρήκαμε και πάλι ρυθμό. Διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα μας και φτάσαμε στο τέλος στη νίκη.

Ήταν ένα ματς που μπορέσαμε να διαχειριστούμε και κάποιους παίκτες μας, ξεκουράζοντας τους, δίνοντας τους ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας".

Ο Έρικ Γκριν στις δηλώσεις του σχολίασε πως: "Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρουσιάσαμε και ορισμένα κενά διαστήματα. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, ούτε να χάνουμε την συγκέντρωση μας. Δε πρέπει να χάνουμε εύκολα καλάθια. Παίξαμε πάντως αρκετά καλά στην άμυνα και ήμασταν καλοί στο διάστημα που βρήκαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας".

Πρίφτης: "Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο"

Στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας πως με αυτή την εικόνα, δεν πρέπει να είναι αισιόδοξοι για τον τελικό κυπέλλου: "Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, αμυντικά και επιθετικά. Το κυριότερο ήταν το κομμάτι της έντασης και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα και την παθητικότητά μας.

Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά υπήρχε μια μεγάλη διαφορά που ήταν δύσκολο να καλυφθεί. Είναι πρόβλημα η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τον τελικό του Σαββάτου, που είναι ένα παιχνίδι ίδιων απαιτήσεων. Με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο μέρος δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να το αλλάξουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό".

Ο Τζαμόν Γκόρντον είπε με τη σειρά του: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θέλαμε, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν βελτιωμένοι, αλλά πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά και να κάνουμε ό,τι μας ζητεί ο προπονητής μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ