ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Τιμή να μας θέλει ο Ιτούδης στο πλευρό του στην Εθνική, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Παναθηναϊκό"

EUROLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ για το επαγγελματικό μέλλον του, έβαλε τέλος στη φημολογία για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη για την Εθνική Ανδρών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτέλεσε έναν εκ των ομιλητών του Διεθνούς Σεμιναρίου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου.

Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο 55χρονος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και στον Βαγγέλη Ιωάννου, απαντώντας -μεταξύ άλλων- σε δύο ζητήματα που βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Τον (κενό) πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και το κάλεσμα του Δημήτρη Ιτούδη για χάρη της Εθνικής Ανδρών. Απάντησε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει συζήτηση με τους πράσινους, αλλά και ότι είναι στη διάθεση πάντα της Εθνικής.

Μεταξύ άλλων (όλη τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε στην ΕΡΤ), λοιπόν, ο Σφαιρόπουλος δήλωσε:

Για όσα λέγονται περί Παναθηναϊκού και το επαγγελματικό του μέλλον.έβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό, τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό"

Για την Εθνική και τον Δημήτρη Ιτούδη: "Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες την Εθνική ομάδα. Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά".

TAGS ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ