STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Πήραμε σημαντική νίκη"

Σφαιρόπουλος: "Πήραμε σημαντική νίκη"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Πανιώνιος επικράτησε εντός έδρας του Άρη με 82-75, με τον κόουτς των Νεοσμυρνιωτών, Γιάννη Σφαιρόπουλο να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

" Ο Άρης, όπως είχα πει πριν απ' τον αγώνα, είναι άξιος σεβασμού για τον τρόπο που παίζει. Έχει αλλάξει το προφίλ του και μετρούσε 6 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια του, έχοντας χάσει 2 στον πόντο", είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Εμείς ήμασταν ετοιμοπόλεμοι κι αξίζουν "συγχαρητήρια" στους παίκτες, που ήταν συγκεντρωμένοι. Ελέγχαμε το ματς συνεχώς, είχαμε ξεσπάσματα, αλλά ο Άρης, που είναι οργανωμένος κι επικίνδυνος, έχοντας στόχο και πλάνο στο παιχνίδι του, είχε διαστήματα που μείωνε και μας απειλούσε. Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε ήταν, όταν ξεφύγαμε με 17 πόντους διαφορά, νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς. Δώσαμε εύκολα καλάθια στον Άρη, που έγινε απειλητικός, αλλά στο τέλος θεωρώ ότι αντιδράσαμε ψύχραιμα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας, που γι' ακόμη μία φορά ήταν ο 6ος παίκτης μας και πάλι μέσα σε αθλητικά πλαίσια".

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου είπε: " Ο Άρης, όπως είχα πει πριν απ' τον αγώνα, είναι άξιος σεβασμού για τον τρόπο που παίζει. Έχει αλλάξει το προφίλ του και μετρούσε 6 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια του, έχοντας χάσει 2 στον πόντο. Εμείς ήμασταν ετοιμοπόλεμοι κι αξίζουν "συγχαρητήρια" στους παίκτες, που ήταν συγκεντρωμένοι. Ελέγχαμε το ματς συνεχώς, είχαμε ξεσπάσματα, αλλά ο Άρης, που είναι οργανωμένος κι επικίνδυνος, έχοντας στόχο και πλάνο στο παιχνίδι του, είχε διαστήματα που μείωνε και μας απειλούσε.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε ήταν, όταν ξεφύγαμε με 17 πόντους διαφορά, νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς. Δώσαμε εύκολα καλάθια στον Άρη, που έγινε απειλητικός, αλλά στο τέλος θεωρώ ότι αντιδράσαμε ψύχραιμα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Συγχατητήρια και στον κόσμο μας, που γι' ακόμη μία φορά ήταν ο 6ος παίκτης μας και πάλι μέσα σε αθλητικά πλαίσια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ