ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Περιμένουμε από τον Γκίλεσπι να φέρει σταθερότητα, ενέργεια και καλή άμυνα, ο Τόμπι είναι σημαντικός για εμάς"

Σφαιρόπουλος: "Περιμένουμε από τον Γκίλεσπι να φέρει σταθερότητα, ενέργεια και καλή άμυνα, ο Τόμπι είναι σημαντικός για εμάς"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Ρεάλ (19/12, 20:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24) οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου ανακοίνωσαν τον Φρέντι Γκίλεσπι, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλά για τον νεοαποκτηθέντα σέντερ, αλλά και για τον Μάικ Τόμπι, για τον οποίο δήλωσε πως είναι σημαντικός για την ομάδα.

Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague (19/12, 20:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε εν όψει του επερχόμενου παιχνιδιού και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου.

Οι Σέρβοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φρέντι Γκίλεσπι που αποχώρησε από την Μπάγερν, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει πως περιμένει από εκείνον σταθερότητα, ενέργεια και καλή άμυνα.

Ο Σφαιρόπουλος σχολίασε και τα σενάρια περί αποχώρησης του Μάικ Τόμπι μετά τον ερχομό του Γκίλεσπι, αναφέροντας πως ο 29χρονος ψηλός είναι σημαντικός για την ομάδα.

Για τον νεοαποκτηθέντα, Φρέντι Γκίλεσπι:

"Κοιτάξαμε για επιλογές στην αγορά, κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να έρθουν, κάποιοι ήθελαν και ένας από τους καλύτερους που είχαν αυτή την επιθυμία ήταν ο Φρέντι (σ.σ. Γκίλεσπι), οπότε για αυτό τον υπογράψαμε. Περιμένουμε από εκείνον να φέρει σταθερότητα, ενέργεια και καλή άμυνα. Φυσικά είναι ένας παίκτης που ξέρει την EuroLeague πολύ καλά. Δεν πιστεύω ότι η άφιξή του θα επηρεάσει τους παίκτες που είναι εδώ, επειδή ο καθένας έχει τον ρόλο του και είναι μία προσθήκη που θα μας βοηθήσει".

Για τα σενάρια η άφιξη του Γκίλεσπι να σχετίζεται με αποχώρηση του Τόμπι:

"Ο Μάικ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας στην επίθεση και στην άμυνα και τον χρειαζόμαστε να έχει μία καλή μέρα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο επερχόμενο παιχνίδι. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση".

Για την πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης:

"Είμαστε ανοικτοί να δούμε αν υπάρχει ευκαιρία να υπογράψουμε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα το ξαναπώ, δεν θέλω να φέρω έναν παίκτη απλά για να τον φέρω. Η αγορά έχει κόσμο, όλοι ψάχνουν παίκτες και οι καλοί είναι οι περισσότεροι με συμβόλαιο. Άρα δεν είναι εύκολο να τους φέρεις για ενίσχυση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, με τη βοήθεια της διοίκησης και του προέδρου, για να φέρουμε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Αν τον βρούμε, υπάρχει μία πιθανότητα να τον υπογράψουμε"

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ