ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση"

Σφαιρόπουλος: "Ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Ρεθύμνου, τονίζοντας πως σημασία έχει η ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση. Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές (videos).

Ο Πανιώνιος νίκησε το Ρέθυμνο, με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως σημασία έχει η ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση.

" Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Παρότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό θύμιζε παιχνίδια περυσινής σειράς του μικρού τελικού", είπε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

" Για εμάς είναι σημαντικό ότι αντιδράσαμε όταν το Ρέθυμνο βγήκε μπροστά, επίσης ότι οι αυτοματισμοί μας αρχίζουν να βγαίνουν σιγά - σιγά.

Θέλουμε ακόμα χρόνο για να "λυθούμε" σε κάποια ελεύθερα σουτ που χάσαμε. Το πιο σημαντικό είναι όχι ότι κερδίσαμε γιατί δεν παίζουμε για το αποτέλεσμα αλλά για να βελτιωνόμαστε δεν έχουν σημασία τόσο το αποτέλεσμα στα παιχνίδια, αλλά σημασία έχει η ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση".

Έπειτα ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: " Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Τα παιδιά αφομοιώνουν την φιλοσοφία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και να εκτελούμε πιστά το πλάνο μας μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Για την κλήρωση του Eurocup δήλωσε: " Αύριο είναι το Eurocup. Ευελπιστούμε να μπούμε σε κάποιον όμιλο βατό για να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο καλά παιχνίδια και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε".

Από την πλευρά του Θανάσης Γιαπλές ανέφερε μεταξύ άλλων: " Ένα αρνητικό θα έλεγα ότι είναι κάποια ασυνεννοησία που έχει να κάνει και με τον χρόνο που χρειαζόμαστε στην επίθεση. Συγκεκριμένα σε σετ επιθέσεις στα τελευταία 4, 5 λεπτά που κρίνουν ένα παιχνίδι δηλαδή πως θα πάνε στην επίθεση, ποιος θα πάρει τη μπάλα και τι σενάρια θα χρησιμοποιήσουν στα τελευταία 4 ,5 λεπτά του ματς".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Νομίζω ότι δεν πρέπει να βάζουμε τέτοιους ψηλούς στόχος, όπως ο περυσινός που αν δεν κατακτηθεί σημαίνει κάτι. Νομίζω ότι η οκτάδα θα πρέπει να είναι ένας πολύ, πολύ αξιοπρεπής στόχος για την ομάδα. Αυτό το λέω εγώ καθιέρωση".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ