ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Αν χάσουμε την συγκέντρωσή μας, ο Παναθηναϊκός θα μας τιμωρήσει"

Σφαιρόπουλος: "Αν χάσουμε την συγκέντρωσή μας, ο Παναθηναϊκός θα μας τιμωρήσει"
ABA LEAGUE J.T.D / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησαν για την εκτός έδρας δοκιμασία του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό AKTOR 28/12, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), στεκόμενοι στη φόρμα των πρασίνων το τελευταίο διάστημα.

Με 14 παίκτες -συμπεριλαμβανομένου του νεαρού Νίκολα Τόπιτς- ταξίδεψε ο Ερυθρός Αστέρας από το Βελιγράδι στην Αθήνα για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (28/12, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι. Αμφότεροι στάθηκαν στο θετικό σερί που τρέχουν οι πράσινοι.

"Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της από το ξεκίνημα της σεζόν. Παίζουν εξαιρετικά και βρίσκονται σε καλό σημείο πνευματικά μετά από τρεις εκτός έδρας νίκες. Ξέρουμε ποιος είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, θα μας τιμωρήσουν. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποκομίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι", σημείωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς από την πλευρά του ανέφερε: "Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή στιγμή τώρα. Έδωσαν δύο πολύ καλά παιχνίδια εκτός έδρας, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα (σσ. για εμάς) στο δικό τους γήπεδο, αλλά νομίζω ότι έχουμε κι εμείς ένα μομέντουμ. Η ενέργεια και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή, και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ