ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Η ΕΟΚ συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

Σημαία με το σήμα της ΕΟΚ
Σημαία με το σήμα της ΕΟΚ INTIME

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως στους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων τις προσεχείς ημέρες θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η ΕΟΚ, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως η διαδικασία συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθεί στους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων της ερχόμενης αγωνιστικής, με τον κόσμο να προσφέρει ό,τι θέλει.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Με αγωνία παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τις δραματικές ώρες που περνάνε οι άνθρωποι των περιοχών που έπληξε καίρια ο τρομακτικός σεισμός στη Νοτιοανατολική Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.

Τέτοιες τραγωδίες επιτάσσουν κάθε δυνατή αρωγή από παντού και η ΕΟΚ παρακινεί όλο το ελληνικό μπάσκετ να συνδράμει.

Σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων την ερχόμενη αγωνιστική, θα υπάρχει σημείο παράδοσης και συλλογής κάθε είδους που μπορεί να φανεί χρήσιμο προς αυτούς τους ανθρώπους, από τις ομάδες ή, τους φιλάθλους.

Μέσω των τοπικών ενώσεων θα επικοινωνηθούν οι λεπτομέρειες για τον συντονισμό της όλης δράσης και καλούνται όλοι όσοι έχουν κάθε είδους δυνατότητα να συνδράμουν σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες των συνανθρώπων μας".

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ