EUROLEAGUE

ΣΕΦ, όπως λέμε... Kombank Arena

ΣΕΦ, όπως λέμε... Kombank Arena

Οι δεσμοί αγάπης των οπαδών του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα μπορούσαν να μην αποτυπωθούν από την εικόνα που είχε το ΣΕΦ πριν το τζάμπολ. (video)

Ένα από τα στοιχεία της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν και το τι θα γινόταν στις εξέδρες. Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" του Πειραιά ήθελαν άλλωστε να... ανταποδώσουν τη φιλοξενία και τις εκδηλώσεις αγάπης, μετά τα όσα έγιναν πριν από ένα μήνα στο Βελιγράδι.

Γι αυτό ετοίμασαν ένα μοναδικό κορεό στις εξέδρες του ΣΕΦ, ενώ τίμησαν τη μνήμη του -δολοφονημένου στην Κωνσταντινούπολη- Μάρκο Ίβκοβιτς, με πανό που σηκώθηκε στο πέταλο των φανατικών φίλων του Ολυμπιακού.

Πριν από αυτό όμως, προηγήθηκε ένα τελετουργικό με πρωταγωνιστή τον -αρχηγό του Ερυθρού Αστέρα- Λούκα Μίτροβιτς, στον οποίο οι οργανωμένοι φίλοι των Πειραιωτών έδωσαν μία ανθοδέσμη και ένα κάδρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το όνομα του Μάρκο Ίβκοβιτς στο πίσω μέρος.

ΣΕΦ, όπως λέμε... Kombank Arena
INTIME SPORTS

Όπως και να έχει, οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν απόψε στο ΣΕΦ για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα δημιούργησαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ανταποδίδοντας στους φίλους τους από τη Σερβία τη... φιλοξενία στο Βελιγράδι.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ