ΠΑΟΚ

Σε τελικό στάδιο του Ντιαρά

Σε τελικό στάδιο του Ντιαρά
Ντιαρά

Στο Ιβανώφειο μετακόμισε από το απόγευμα της Τετάρτης, η ομάδα του ΠΑΟΚ. Έρχεται η "μπλε κάρτα" του Ντιαρά

Ο λόγος της μετακόμισης έχει να κάνει με το ότι το PAOK Sports Arena δόθηκε για τις ανάγκες του Φεστιβάλ Τραγουδιού χωρίς αυτό να απασχολεί τον Ταμπ Μπάλντγουιν όσο το αν θα έχει τελικά στην διάθεσή του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τον Μαμούτου Ντιαρά.
Η υπόθεση του διεθνούς Γάλλου φόργουορντ, όπως όλα δείχνουν έχει περάσει στο τελικό της στάδιο κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στο Ιβανώφειο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το ζήτημα της συνεννόησης με την Σαλόν ολοκληρώθηκε και οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας υποσχέθηκαν ότι μέσω της Γαλλικής ομοσπονδίας θα στείλουν την μπλε κάρτα του παίκτη στην ΕΟΚ.

Μια εξέλιξη που μέχρι την στιγμή αυτή δεν έχει γίνει χωρίς να αποκλείεται να λάβει χώρα μέχρι το απόγευμα ή το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί. Στη συνέχεια η έκδοση του δελτίου του Ντιαρά θα αποτελεί τυπική υπόθεση, αφού ο Γάλλος φόργουορντ έχει περάσει ήδη από αντιντόπινγκ κοντρόλ και το συμβόλαιο του έχει κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ.

Όσο για το τι λέει ο Ντιαρά για την όλη υπόθεση; " Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα αγωνιστώ με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην λυθεί το θέμα. Εγώ ήρθα για να παίξω στον ΠΑΟΚ και αυτό θα γίνει".

Από χθες εξάλλου βρίσκονται στην διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ τα 2.000 εισιτήρια που τυπώθηκαν για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Ιβανώφειο, με τον Ταμπ Μπάλντγουιν να είχε την ευκαιρία χθες να δει το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο χθεσινό παιχνίδι για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με την Ρόμα στο ΟΑΚΑ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ