NBA FINALS

Σε κατάσταση συναγερμού το Μιλγουόκι, εν αναμονή ακραίων φαινομένων και ανεμοστρόβιλου

Σε κατάσταση συναγερμού το Μιλγουόκι, εν αναμονή ακραίων φαινομένων και ανεμοστρόβιλου
2016 AP PHOTO/ROSS D. FRANKLIN, FILE

Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένονται στο Μιλγουόκι από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/7) κι έπειτα, με τους Μπακς να είναι έτοιμοι να ακυρώσουν το πάρτι για το Game 4 των NBA Finals στην Deer District για την ασφάλεια των οπαδών τους.

Μία μάλλον δύσκολη ημέρα θα ξημερώσει για το Μιλγουόκι, καθώς η πόλη βρίσκεται σε συναγερμό για ακραία καιρικά φαινόμενα, για ανέμους που θα φτάσουν τα 100 (!) χλμ/ώρα, για χαλάζι, ακόμη και για ανεμοστρόβιλο.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Το χαμηλό βαρομετρικό πλησιάζει από δυτικά το Ουισκόνσιν, με αποτέλεσμα εκτός από την πόλη να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού και οι Μπακς καθώς στις 20:00 τοπική θα ξεκινήσει το Game 4 των NBA Finals με τους Φοίνιξ Σανς.

Όχι, δεν τίθεται θέμα αναβολής της αναμέτρησης, ωστόσο οι Μπακς λένε πως δεν θα επιτρέψουν στον κόσμο να γεμίσει την Deer District, τον χώρο έξω από τις θύρες εισόδου, στον οποίο βρέθηκαν 25 χιλιάδες άνθρωποι στη διάρκεια του Game 3, σε περίπτωση που τα ραντάρ εντοπίσουν κεραυνική δραστηριότητα σε ακτίνα 10 μιλίων από το Fiserv Forum. Αν συμβεί αυτό, οι γιγαντοοθόνες θα σβήσουν και τα μεγάφωνα θα ενημερώσουν το κοινό να αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως στην πόλη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες 15 με 20 χιλιάδες επισκέπτες, η πλειοψηφία των οποίων έχει ταξιδέψει για τους NBA Finals, με τα περισσότερα ξενοδοχεία να έχουν πληρότητα που αγγίζει το 100%.

Το SPORT24 στους NBA Finals:

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ