NBA FINALS

NBA Finals: Απίστευτη ατμόσφαιρα στο "Fiserv Forum", 25.000 φίλαθλοι των Μπακς ήταν έξω από το γήπεδο

Οι φίλοι των Μπακς έξω από το Fiserv Forum
Οι φίλοι των Μπακς έξω από το Fiserv Forum PRINTSCREEN

Η τρέλα στο Μιλγουόκι για τους Μπακς λόγω των ΝΒΑ Finals έχει ξεπεράσει κάθε λογική, με 25.000 φιλάθλους της ομάδας να βρίσκονται έξω από το "Fiserv Forum" κατά την διάρκεια του Game 3 με τους Σανς.

Οι φίλοι των Μπακς περίμεναν 41 χρόνια για να ξαναβρεθεί η ομάδα τους στους NBA Finals και σκοπεύουν να χαρούν με την ψυχή τους την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη γιορτή το ΝΒΑ.

Τελευταία απόδειξη για αυτό η απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Game 3 με τους Σανς (νίκη με 120-100 για το Μιλγουόκι), όπου ξέχωρα από τους 17.000 φιλάθλους που ήταν μέσα στο "Fiserv Forum" υπήρχαν άλλοι 25.000 έξω από αυτό!

Δείτε τα σχετικά VIDEO:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ