ΠΑΟΚ

Σε αναμονή του Κουτλουάι

Σε αναμονή του Κουτλουάι
Ίμπο-Φέβαράκης

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Μαρούσι στην Πυλαία, έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους Φλεβαράκης και παίκτες

Δύο είναι τα στοιχεία που θέλει να πετύχει στο διάστημα που έχει στην διάθεσή του ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από τη μία την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή του Ιμπραήμ Κουτλουάι και δεύτερον να εγκλιματιστεί στις απαιτήσεις της ομάδας ο Ρέντα Ραλίμι.
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το τρίτο του στο οποίο απουσίασε ο Κουτλουάι από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ μετά από τα επίσης εκτός έδρας με Πανελλήνιο και Σαμάρα.

Ο διεθνής Τούρκος γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας του διαστρέμματος που είχε κληρονομήσει στην πρωινή προπόνηση της περασμένης Δευτέρας και μετά τις θεραπείες που υποβλήθηκε αναμένεται λογικά από αύριο Δευτέρα να αρχίσει χαλαρά προπονήσεις με τρέξιμο. Σιγά σιγά θα ανεβάζει ρυθμούς και με βάση ότι η κατάσταση του ποδιού του έχει βελτιωθεί αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών το Σάββατο κόντρα στο Μαρούσι.

Όσο για τον Ραλίμι; Ο Φλεβαράκης θέλοντας να ενσωματώσει τον Μαροκινό σέντερ ακόμα περισσότερο με την υπόλοιπη ομάδα έχει κλείσει για την Τετάρτη φιλικό παιχνίδι στο PAOK Sports Arena με το ICBS.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ