EUROLEAGUE

Σχορτσανίτης: "Θέλω να προκριθεί η Μακάμπι, αλλά πιστεύω ότι θα περάσει ο Παναθηναϊκός"

Σχορτσανίτης: "Θέλω να προκριθεί η Μακάμπι, αλλά πιστεύω ότι θα περάσει ο Παναθηναϊκός"
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δήλωσε ενόψει της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι ότι θα ήθελε να προκριθούν στο Final Four οι Ισραηλινοί, προσθέτοντας ωστόσο ότι θεωρεί πως οι "πράσινοι" έχουν καλύτερη ομάδα και θα προκριθούν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται απόψε (23/4) την Μακάμπι (20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στο Game 1 των playoffs της EuroLeague, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να μιλάει στην ισραηλινή ιστοσελίδα "one.co.il", λέγοντας την άποψή του ως πρώην παίκτης και των δύο ομάδων.

Ο άλλοτε διεθνής σέντερ δήλωσε ότι θέλει να προκριθεί η Μακάμπι, προσθέτοντας ωστόσο ότι θεωρεί πως στο τέλος η σειρά θα καταλήξει στα πράσινα.

"Αν μιλήσω αντικειμενικά, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει και θα πάρει την πρόκριση επειδή έχει πλεονέκτημα έδρας, αλλά στην πραγματικότητα θέλω να πάρει την σειρά η Μακάμπι" δήλωσε σχετικά ο Σχορτσανίτης, για να εξηγήσει το σκεπτικό του: "Με τον πόλεμο και την τραγωδία που υπάρχει, νομίζω ότι θα ήταν καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους να πάνε στο Final Four".

Σχολιάζοντας την κόντρα στου Κέντρικ Ναν με τον Γουέιντ Μπάλντουιν, ο "Σοφο" τόνισε ότι "όταν έπαιζα δεν μιλούσα ποτέ πριν από τα παιχνίδια, οπότε θα δούμε. Ο Ναν είναι ταλαντούχος σκόρερ, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Και ο Μπάλντουιν όμως είναι ταλαντούχος και θα είναι μάχη ανάμεσά τους".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ