ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχινάς και Μπίκας είπαν αντίο στη διαιτησία, όχι και ο Αναστόπουλος που θέλει να συνεχίσει

Ο διαιτητής Τόμι Σχινάς από αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Ο διαιτητής Τόμι Σχινάς από αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό IN TIME SPORTS

Τόμι Σχινάς και Βασίλης Μπίκας σφύριξαν στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τους London Lions και μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσαν την απόσυρση τους, όχι όμως και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος που θέλει να συνεχίσει.

Οι διαιτητής Τόμι Σχινάς, Βασίλης Μπίκας και Παναγιώτης Αναστόπουλος ήταν οι τρεις διαιτητές που σφύριξαν τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τους Londons Lions το απόγευμα της Κυριακής στο νέο γήπεδο μάλιστα των "κιτρινόμαυρων".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Τόμι Σχινάς και Βασίλης Μπίκας με ένα ποστάρισμα τους στον λογαρισμό τους στου facebook είπαν αντίο στην Ελληνική διαιτησία καθώς από 1 Σεπτεμβρίου και λόγω του ηλικιακού ορίου που υπάρχει δεν μπορούν να διαιτητεύσουν ξανά.

Το ποστάρισμα τους ανέφερε:

"Αδερφέ μου Βασίλη Μπίκα για πολλά χρόνια τρέξαμε μαζί στα γήπεδα όλης της Ελλάδας. Απόψε μας έτυχε στο τελευταίο μας παιχνίδι να εγκαινιάσουμε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε κι εμείς να αποτελέσουμε μέρος μιας ένδοξης ιστορίας γι αυτό το γήπεδο. Τα καλύτερα έρχονται!!!"

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Παναγιώτη Αναστόπουλο ο οποίος μάλιστα έχει κάνει και κάποιες ενέργειες καθώς δεν δέχεται τη συγκεκριμένη απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ