ΑΕΚ

ΑΕΚ - London Lions 102-81: Φιλική νίκη στο πρώτο παιχνίδι στα Άνω Λιόσια

Ο Δημήτρης Μαυροειδής με τη φανέλα της ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
Ο Δημήτρης Μαυροειδής με τη φανέλα της ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η ΑΕΚ επικράτησε 102-81 των London Lions σε φιλική αναμέτρηση στο πρώτο παιχνίδι της Ένωσης στο νέο της "σπίτι" στα Άνω Λιόσια. Τραυματίστηκε ο Μαυροειδής πριν απ' το φινάλε.

Η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της παιχνίδι, έστω και ανεπίσημο, στο νέο της "σπίτι" στο Κλειστό στα Άνω Λιόσια. Η Ένωση επικράτησε 102-81 των London Lions στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα πήρε κεφάλι στο σκορ απ' το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ άρχισε να χτίζει σταδιακά τη διαφορά της μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Λίγο πριν απ' το φινάλε της αναμέτρησης τραυματίστηκε ωστόσο ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Tα δεκάλεπτα: 24-20, 51-38, 77-62, 102-81.

Η σύνθεση της ΑΕΚ (Δέδας): Κολόμ 10 (1), Ανγκόλα 19 (2), Φλιώνης 12 (2), Πετρόπουλος 8 (2), Καρλής 1, Σαξιώνης, Βαουλέτ 12, Γέλοβατς 9, Γκρίφιν 21 (3), Φιλιππάκος 6, Μαυροειδής, Μπόγρης 4. Δεν αγωνίστηκαν οι Νίκος Παππάς και Μάνι Χάρις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Ένωσης, Στέφανος Δέδας δήλωσε: "Είναι μία Ιστορική στιγμή για την ομάδα. Καθώς έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο νέο της σπίτι. Η εμφάνιση ήταν ικανοποιητική και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες.

Κερδίσαμε εύκολα μια ομάδα πολύ αθλητική και για μεγάλο διάστημα βγάλαμε πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας μου στο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος επίσης και από τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε στη νέα εποχή της ΑΕΚ, θα δούμε την ομάδα να παίζει εντυπωσιακό και αποδοτικό μπάσκετ".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ