ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάρας: "Στόχος οι τίτλοι"

Σάρας: "Στόχος οι τίτλοι"
Γιασικεβίτσιους

"Στόχος είναι οι τίτλοι και μόνο αυτοί" τόνισε ο Γιασικεβίτσιους. Διαμαντίδης: "Δεν κατεβάζουμε ταχύτητα"

"Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό είναι όλο. Ήταν σίγουρα μειονέκτημα ο ελάχιστος χρόνος ξεκούρασης που είχαμε μετά τη Ρεάλ, αλλά το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα. Ευτυχώς έχουμε ρεπό!" τόνισε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

"Ο στόχος είναι να πάρουμε τίτλους. Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Μπορούμε να κάνουμε 200 νίκες στη σειρά, αλλά αν δεν πάρουμε τίτλους, τι θα τις κάνουμε τις νίκες; Όλοι ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ κι εσείς ξέρετε γιατί είμαστε εδώ" πρόσθεσε ο "Σάρας".

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρόσθεσε: "Δεν κατεβάσαμε ταχύτητα. Το Αιγάλεω είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά εμείς κατά τη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να παίξουμε καλά και να χτίσουμε μια διαφορά. Στο τέλος μείωσαν, αλλά κερδίσαμε. Συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια.

Δεν είχαμε μεγάλο χρόνο ξεκούρασης, αλλά έτσι είναι το πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να φωνάζουμε και δεν είναι δικαιολογία αυτό. Κάποια διαστήματα παίξαμε καλά και κάποια όχι. Σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Το ξέρουμε κι εμείς αυτό, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και καλύτερες εμφανίσεις"

.

Ο διεθνής πλέι-μέικερ, ο οποίος τόνισε ότι το σερί 20-0 δεν είναι στο μυαλό των "πρασίνων" αναφέρθηκε και στο ματς με τη Ρόμα λέγοντας: "Είναι ένα εκτός έδρας ματς με ομάδα της Ευρωλίγκας. Στην Ευρωλίγκα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Από τη Δευτέρα θα δούμε τον αντίπαλο. Ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το ξέρουμε. Η ομάδα θα πάει να νικήσει. Πρέπει να δούμε τον αντίπαλο στο βίντεο για να πάμε όσο το δυνατόν προετοιμασμένοι".

Τέλος ο Άντρια Ζίζιτς κατέληξε: "Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχε απόσταση μόλις δύο ημερών από το παιχνίδι με τη Ρεάλ. Επίσης, χάσαμε και μερικούς παίκτες, αλλά από την αρχή ελέγξαμε το ρυθμό. Το ότι κερδίσαμε το ματς είναι το πιο σημαντικό, έχοντας και καλή απόδοση.

Ξέρουμε ότι η Ρόμα έχει συνεχόμενες ήττες και έτσι χρειάζεται από εδώ και πέρα όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να βρεθεί στο ΤΟΡ-16. Έτσι, γνωρίζουμε ότι θα είναι παιχνίδι με κινδύνους. Τους είδαμε πως έπαιξαν εδώ. Έπαιξαν έξυπνα και είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ελπίζουμε να είναι όλοι υγιείς και θα πάμε για τη νίκη.

Θα δούμε για το ρεκόρ. Το πιο σημαντικό όμως είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι κι ελπίζουμε να μην κάνουμε τρελά λάθη για να χάσουμε κάποια παιχνίδια".











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ