NBA

Σάλος στο NBA με τον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς, η Λίγκα θα τον κατηγορήσει για ρατσισμό, σεξισμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ο Σάρβερ σε αγώνα των Φοίνιξ Σανς
Ο Σάρβερ σε αγώνα των Φοίνιξ Σανς PHOTO CREDITS: © 2021 ROSS D. FRANKLIN / AP IMAGES

Βαριές κατηγορίες ετοιμάζεται να απαγγείλει το ΝΒΑ στον Ρόμπερτ Σάρβερ, τον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς, που φαίνεται πλέον πιθανό να εκδιωχθεί και να αποκλειστεί δια βίου από την Λίγκα.

Λίγους μήνες μετά από τη συμμετοχή των Σανς στους NBA Finals και την ήττα τους με 4-2 από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οργανισμός του Φοίνιξ βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζόρνταν Σουλτζ το ΝΒΑ ετοιμάζεται να κατηγορήσει τον ιδιοκτήτη Ρόμπερτ Σάρβερ για ρατσισμό, σεξισμό και σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατ' εξακολούθηση!

Σύμφωνα πάντα με τον Σουλτζ, το ΝΒΑ έχει αρκετά στοιχεία για να υποστηρίξει αυτές τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να έχει και την ευκαιρία να απομακρύνει για πάντα τον Σάρβερ που έχει προκαλέσει πολλάκις στο παρελθόν με την συμπεριφορά του. Όλα αυτά, λίγα χρόνια μετά από τον δια βίου αποκλεισμό του Ντόναλντ Στέρλινγκ (2014) από το ΝΒΑ. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Κλίπερς είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια, με την Λίγκα να τον εξαναγκάζει να πουλήσει τον οργανισμό στον Στιβ Μπάλμερ.

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ