ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Σακραμέντο Κινγκς: Απάντησαν με "φωτιές" στο σχόλιο της FIBA για την εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοβ

Σακραμέντο Κινγκς: Απάντησαν με "φωτιές" στο σχόλιο της FIBA για την εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοβ
PHOTO CREDITS: FIBA

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν μία ομάδα μόνος του στην ήττα της Βουλγαρίας από την Λιθουανία, κάτι που είδαν οι άνθρωποι των Σακραμέντο Κινγκς αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της FIBA.

Το όνομα του Σάσα Βεζένκοβ έχει ακουστεί πολύ το τελευταίο διάστημα τόσο στην Ευρώπη (ιδιαίτερα στην Ελλάδα) όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μιας και έχει συνδεθεί με τους Σακραμέντο Κινγκς. Η ομάδα του ΝΒΑ απέκτησε τα δικαιώματά του και τον έχει στα ραντάρ της και όχι άδικα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν από τους κορυφαίους την φετινή σεζόν και συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι απέναντι στην Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο παίκτης του Ολυμπιακού έμεινε για 37:47 στο παρκέ, σκόραρε 29 πόντους από 8/14 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 4/5 βολές, μάζεψε 11 ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες και συγκέντρωσε 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Η FIBA έκανε ένα post στο Instagram εστιάζοντας στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Βεζένκοβ, με τους Σακραμέντο Κινγκς να σχολιάζουν από κάτω με... φωτιές.

Η ανάρτηση της FIBA για τον Βεζένκοβ και το σχόλιο των Σακραμέντο Κινγκς
Η ανάρτηση της FIBA για τον Βεζένκοβ και το σχόλιο των Σακραμέντο Κινγκς

Το βλέμμα τους είναι σίγουρα στον Σάσα Βεζένκοβ και μπορούν έως τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου να πληρώσουν το buyout των 750.000 δολαρίων στον Ολυμπιακό και να πάρουν τον Βεζένκοβ στο Σακραμέντο.

Το Depth Chart των Σακραμέντο Κινγκς την 1η Ιουλίου 2022

PG: ΝτιΆαρον Φοξ, Ντέιβιον Μίτσελ
SG: Μαλίκ Μονκ, Κέβιν Χέρτερ, Τέρενς Ντέιβις
SF: Χάρισον Μπαρνς
PF: Ντομάντας Σαμπόνις, Κίγκαν Μάρεϊ, Τσιμέζι Μέτου
C: Ρισόν Χολμς, Άλεξ Λεν, Τρέι Λάιλς

TAGS ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ