ΑΕΚ

Σάκοτα: "Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο"

Σάκοτα: "Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η ΑΕΚ. Η Ένωση ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου και έφτασε στην 12η νίκη της στο πρωτάθλημα με 65-72.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αφού δήλωσε πως τα μυαλά ορισμένων πήραν... αέρα μετά τις διαδοχικές επιτυχίες, στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης Λυκογιάννης επεσήμανε πως οι παίκτες του πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους μέχρι τέλους.

Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν παίξαμε καλά φταίει ότι ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλά και έξυπνα στην άμυνα και στην επίθεση. Εμείς είχαμε μία κακή εβδομάδα στην προπόνηση και στην προετοιμασία του ματς. Μετά από κάποιες εμφανίσεις πήραν… αέρα τα μυαλά μερικών παικτών. Ευτυχώς δεν την πάθαμε σήμερα και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού για τις εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος, καθώς για μένα αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος. Κοιτώντας τα στατιστικά είχαμε 42 ριμπάουντ, αλλά είχαμε και πολλά λάθη. Αυτό είναι θέμα που θα μας απασχολήσει ενόψει του ματς με τον Άρη. Βγάλαμε το 150% μας στο δεύτερο ημίχρονο από την άμυνα. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πάει και αλλιώς και να είχε νικήσει ο Κολοσσός. Μπορεί να παίξεις καλά και να χάσεις. Και εμείς με τον Ολυμπιακό χάσαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε παίξει πολύ καλά".

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος πρόσθεσε: "Σήμερα ξεκινήσαμε νωθρά τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, σε πολλές ατομικές επιλογές. Ο Κολοσσός ήταν καλά διαβασμένος, ενώ εμείς δεν βρήκαμε ρυθμό νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο προσεγγίσαμε καλύτερα το παιχνίδι και χτυπήσαμε σε κάποια σημεία που έπρεπε. Όλα τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν και έδωσαν ενέργεια, ενώ το σημερινό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε νίκες που κάναμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, που ήταν εύκολες. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την παρουσία μας και να είναι πιο σταθερή. Εύχομαι στον Κολοσσό καλή συνέχεια".

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, είπε: "Είχαμε να διαχειριστούμε μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα. Από τη μία, λόγω της μεγάλης νίκης κόντρα στον Άρη και από την άλλη να παίξουμε εναντίον μίας ομάδας που προσπαθεί να φτάσει στο επίπεδο των δύο “μεγάλων”. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω για την ομάδα μου και τους παίκτες. Είχαμε καλή εικόνα σήμερα και παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στον πόντο, παρά την τελική διαφορά, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα οι πόντοι ήταν με βολές. Έχουμε πάρει ματς έτσι. Εμείς θα συνεχίσομε να δουλεύουμε και ομαδικά και ατομικά. Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που παίζουμε και την ατμόσφαιρα που έχουμε σαν ομάδα γενικότερα, αλλά πιστεύω το ίδιο ευχαριστημένη να είναι και όλη η Ρόδος. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Μακάρι να πετύχει τους στόχους της γιατί είναι μεγάλη ομάδα και γιατί η λίγκα χρειάζεται τις μεγάλες ομάδες. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία. Το γήπεδο ήταν γεμάτο υπήρχε πολύς κόσμος. Ήταν κλειστό ματς μέχρι το τέλος και δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε κάτι".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Τομ Λίντεν: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου και να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή συνέχεια στη σεζόν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ