EUROCUP

Σάκοτα: "Είμαι στην διάθεση της διοίκησης"

Σάκοτα: "Είμαι στην διάθεση της διοίκησης"
INTIME SPORTS

"Εάν η διοίκηση κρίνει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω, είμαι στη διάθεσή της. Συνεχίζω να είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτζής από τους περισσότερους", τόνισε ο Ντάγκαν Σάκοτα. Άφησε υπονοούμενα για την ήττα της Γαλατασαράι.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο ΟΑΚΑ, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ - Νεπτούνας, ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως είναι στην διάθεση της διοίκησης αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που ηττήθηκε η Γαλατασαράι από την Νίζνι. Παράλληλα, επεσήμανε πως είναι στημένο το κλίμα που υπάρχει εις βάρος εκείνου και της οικογένειας του. Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την τεχνική ηγεσία της "Ένωσης".

Για το παιχνίδι: "Τι να πούμε για το παιχνίδι; Το ενδιαφέρον μας ήταν μόνο να κερδίσουμε και ένα… άγνωστο αποτέλεσμα δεν έκαναν εύκολα τα πράγματα. Όμως αυτό που έπρεπε να γίνει έγινε. Κερδίσαμε και σε πέντε νίκες ήμασταν η ομάδα που δεν πέρασε. Εννοείται πως το αποτέλεσμα της Γαλατασαράι το βλέπω σαν περίεργο όπως και κάποιες κινήσεις της ομάδας. Εννοείται πως όταν είδαμε τον όμιλο ξέραμε ότι με 5 νίκες περνάγαμε, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα".

Για την συνολική πορεία της ΑΕΚ στο Eurocup: "Εμείς είχαμε αυτές τις αλλαγές αναγκαστικά και ρισκάραμε. Όμως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με εξαίρεση το παιχνίδι με την Γαλατασαράι εκτός έδρας. Θεωρώ πως μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Οι συνθήκες μας πόνεσαν πολύ και δυστυχώς πρέπει να το πω, ότι το κλίμα εις βάρος εμένα και της οικογένειάς μου είναι εις βάρος της ομάδας. Είτε είναι στημένο είτε όχι. Ήταν και ένας από τους λόγους που δεν έπαιξε καλά η ομάδα". Έπρεπε να είχαμε καλύτερη ομάδα. Κανείς δεν έλεγε ότι θα κάναμε 5 νίκες. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ και δεν είμαι ευχαριστημένος. Άλλες ομάδες περνάνε με 4 νίκες. Εκεί δεν έχω πρόβλημα Αν μπορούσαμε με την στήριξη του κόσμου θα κάναμε καλύτερα παιχνίδια και θα είχαμε καλύτερη απόδοση".

Άφησε υπονοούμενα για την ήττα της Γαλατασαράι από την Νίζνι: "Καταλαβαίνετε όλοι. Ήταν αδιάφοροι. Έτσι όπως το είδαν αυτοί που το είδαν, δεχόμενοι 17-0 χωρίς τάιμ άουτ κλπ. τι να πω και τι να σκεφτώ;"

Για το μέλλον του στην ομάδα, αλλά και για την σχέση του με τον κόσμο: "Όταν παίζουμε εκτός έδρας και τα δίνουμε όλα και ξαφνικά ακούμε ορισμένουε να Εγώ είμαι ΑΕΚ. Είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτζής από αυτούς που βρίζουν. Πρώτα στηρίζεις και μετά κάνεις κριτική. Εγώ ζω με αυτό. Αυτό δεν είναι κριτική και δεν είναι όλος ο κόσμος. Συναντώ τον κόσμο και ξέρω πώς σκέφτεται. Όλο αυτό προς το πρόσωπό μου, εκτός του ότι μερικοί είναι στημένοι, σε αυτές τις συνθήκες, εάν η διοίκηση κρίνει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω, είμαι στη διάθεσή της. Συνεχίζω να είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτζής από τους περισσότερους".

Αντομάιτις: "Προκριθήκαμε, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος"

Ο προπονητής της Νεπτούνας, Νταϊνιους Αντομάιτς, είπε τα εξής για το ματς: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ξέραμε πόσο σημαντική θα ήταν η νίκη για αυτούς. Την κατάλληλη στιγμή έβαλε μεγάλα σουτ. Το μεγάλο πρόβλημά μας είναι να αλλάξουμε την κατάσταση στα κρίσιμα σημεία. Και πάλι συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Πριν από το πρώτο παιχνίδι που είχαμε παίξει όλοι έλεγαν ότι θα αποκλειστούμε. Κάθε παιχνίδι, όμως, είναι σημαντικό. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Στο τέλος προκριθήκαμε, αλλά κοιτάω ψηλότερα, γιατί μπορούσαμε την πρώτη θέση. Προκριθήκαμε, ωστόσο δεν είμαι 100% ευχαριστημένος".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ