ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Σάκοτα αντί Καλαφατάκη

Σάκοτα αντί Καλαφατάκη
Καλαφατάκης

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανελληνίου αποτελεί ο Γιώργος Καλαφατάκης. Αναλαμβάνει ο Σάκοτα

Οι "κυανόλευκοι" προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας στην Α1 (είχαν προηγηθεί ορισμένες στο ULEB Cup) από την ΑΕΛ στο κλειστό της Κυψέλης.
Ο "Σάλε" από την άλλη που έχει δουλέψει στον Ηρακλή, στον ΠΑΟΚ, στον Άρη, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση που "χήρεψε".

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανελλήνιος αποφάσισε σήμερα τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καλαφατάκη.

Η λύση αυτή επιλέχθηκε, κατόπιν ενδελεχούς ανάλυσης της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα μετά τη σειρά των κακών εμφανίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά κυρίως το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο αγωνιστικό τμήμα.

Στη θέση του πρώτου προπονητή, μέχρι νεοτέρας αποφάσεως, τοποθετείται ο κύριος Βαγγέλης Μάγειρας, μέχρι πρότινος βοηθός του κύριου Καλαφατάκη.

Ο κύριος Μάγειρας θα κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα με την Οστάνδη την προσεχή Τρίτη για την 6η αγωνιστική του ULEB CUP.

Οι διαπραγματεύσεις για την πρόσληψη νέου προπονητή στην ΚΑΕ θα ξεκινήσουν άμεσα, με στόχο η θέση να έχει καλυφθεί αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από την Οστάνδη την προσεχή Τετάρτη.

Μετά την εξέλιξη αυτή την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Πανελληνίου, ανακοίνωσε και ο άμεσος συνεργάτης του κύριου Γιώργου Καλαφατάκη Τζον Κόρφας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανελλήνιος ευχαριστεί τον κύριο Γιώργο Καλαφατάκη και τον κύριο Τζον Κόρφα για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους στην πορεία της ομάδας, τόσο στο περσινό, όσο και στο φετινό πρωτάθλημα"











.


TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ