ΜΑΡΟΥΣΙ

Ρούσο: "Παρελθόν ο Έβερετ"

Ρούσο: "Παρελθόν ο Έβερετ"
Αλεξανδρής INTIME SPORTS

Παρά τη σπουδαία νίκη στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή, ο προπονητής του Αμαρουσίου Βαγγέλης Αλεξανδρής, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του. Ο Ντάρκο Ρούσο ανακοίνωσε την αποχώρηση Έβρετ.

" Ήταν πολύ καλή βραδιά, πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ αυτήν τη νίκη. Εκμεταλλευτήκαμε κατά τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες του Ηρακλή, ο Τζάζβιν δεν μπόρεσε να προσφέρει έχοντας κάνει μία προπόνηση", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

"Παρά την νίκη δεν ευχαριστήθηκα το ματς. Δεν παίξαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Σε σχέση με τις προπονήσεις η ομάδα έδειξε πολλές αδυναμίες. Δεν θέλω να μιλάω για έλλειψη προετοιμασίας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς".

" Ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Ηρακλής έκανε γενναία προσπάθεια, γύρισε το ματς και μπορούσε να κερδίσει. Υπέπεσε σε λάθη και εμείς ήμασταν εύστοχοι στο τέλος. Ξέρω τον Ντάρκο Ρούσο πολλά χρόνια και τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Ο Ηρακλής έλειψε από την Α1, έχει ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και του εύχομαι να τα καταφέρει".

Από πλευράς παικτών Αμαρουσίου, ο Αλεξάντερ Μπόγιτς τόνισε: " Ήταν μία μεγάλη νίκη. Σε μία τέτοια έδρα που πίεσε ο κόσμος και η διαιτησία δεν ήταν καλή, το έργο μας ήταν δύσκολο. Θέλαμε να πάρουμε μία διαφορά στην τρίτη περίοδο και να καθαρίσουμε το ματς, αλλά στο τέλος πήραμε μία σημαντική νίκη".

Ρούσο: " Δεν ανήκει πια σε μας ο Έβερετ"

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Ντάρκο Ρούσο, δήλωσε: " Είναι δεύτερο σερί παιχνίδι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε 5/31 σουτ. Δεν μπορώ να πω τίποτα κακό για τους παίκτες, ιδιαίτερα στην άμυνα σταματήσαμε σχεδόν όλες τις προσπάθειες του Αμαρουσίου".

"Ωστόσο προφανώς δεν έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε. Ίσως και να μην είναι θέμα ποιότητας αφού το σουτ είναι και θέμα σκέψης. Ήμασταν νευρικοί στην επίθεση. Σε δύο περιπτώσεις είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε το ματς, πιέσαμε στην άμυνα φύγαμε στον αιφνιδιασμό".

"Ο Τζάζβιν δεν μπορούσε να αγωνιστεί περισσότερο, είχε μόλις μία προπόνηση με την ομάδα. Και ο Μπόουλντιν είχε σοβαρό τραυματισμό. Συμφωνώ ότι δεν έχουμε βοήθεια από τους ξένους αλλά ο Μπόουλντιν είναι καλός παίκτης και πρέπει να τον πιστέψουμε. Το συντομότερο δυνατό θα φέρουμε περιφερειακό. Ο Έβερετ πλέον δεν είναι παίκτης της ομάδας".

Τέλος, ο Γιάννης Δεμερτζής είπε: " Προετοιμαστήκαμε καλά, καταθέσαμε ψυχή στην άμυνα οι 29 πόντοι του ημιχρόνου το δείχνουν αλλά ήμασταν πολύ άστοχοι στην επίθεση και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Ήταν κακή βραδιά επιθετικά".

"Τον τελευταίο καιρό έχουμε περάσει δύσκολες μέρες. Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν αλλά στα δύσκολα φαίνονται κι αυτοί που μπορούν και πλέον από την Δευτέρα ξεκινάμε την προσπάθεια για το ματς με τον Άρη".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ