ΜΑΡΟΥΣΙ

Ρούσο: "Να γινόμαστε καλύτεροι"

Ρούσο: "Να γινόμαστε καλύτεροι"
Ρουσο

"Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, κάθε μέρα όμως γινόμαστε καλύτεροι" σχολίασε ο Ντάρκο Ρούσο

Με τα δυο φιλικά κόντρα στην Ολυμπιάδα Πάτρας, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος , στην διάρκεια του οποίου ο Ντάρκο Ρούσο δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα ενώ ως πρώτο μέλημα είχε να εντάξει τα νέα πρόσωπα στο κλίμα και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.
Βέβαια μπορεί η προσθήκη του Ανδρέα Γλυνιαδάκη μπορεί να ήρθε τις τελευταίες μέρες και επιπλέον να συνεχίζεται η αναζήτηση για έναν ακόμη περιφερειακό που θα συμπληρώσει το ρόστερ , ωστόσο όλα αυτά θεωρούνται μέρος του κύκλου εργασιών μιας επαγγελματικής ομάδας.

"Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και ευσυνείδητα. Είναι φανερό ότι έχουν και την διάθεση αλλά και τις ικανότητες να οδηγήσουν την ομάδα σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή σεζόν. Ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι γι αυτό που μπορούμε να παίξουμε με βάση τις ικανότητές μας, αλλά είμαστε στον βαθμό ετοιμότητας που μπορούσαμε , γι αυτήν την εποχή.

Κάθε μέρα μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε απαιτήσεις πρώτα από όλα από τους εαυτούς μας και προσπαθούμε αυτή η επιθυμία να βγει με δημιουργικό τρόπο στο παρκέ"

τόνισε ο Ντάρκο Ρούσο.

Την Δευτέρα οι περισσότεροι παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Πιο εντατικά γυμνάστηκε ο Μπράϊαντ ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ολυμπιάδα για προληπτικούς λόγους. Το τράβηγμα στους προσαγωγούς έχει ξεπεραστεί και από την Τρίτη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του. Την Τετάρτη το πρωί έχει προγραμματιστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.




TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ