EUROLEAGUE

Ρούντι, ο MVP

Ρούντι, ο MVP

Η εμφατική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 6ης ημέρας του ΤΟΡ16, είχε... ονοματεπώνυμο, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να είναι ο ηγέτης και να αναδεικνύεται MVP (video).

Η Ρεάλ Μαδρίτης κυριάρχησε απόλυτα της Μπαρτσελόνα ( 97-73 ), στην έκτη αγωνιστική του ΤΟΡ16 και ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η "βασίλισσα" έμεινε στην κορυφή του ομίλου της.

Ήταν ασταμάτητος, δείχνοντας από το ξεκίνημα μια διάθεση... να κάνει τη διαφορά: είχε ασίστ και τρίποντα στο πρώτο τρίλεπτο, 11 πόντους, με τρία τρίποντα στην πρώτη περίοδο, για να τελειώσει με 22π. (6/7 διπ.), 9 ριμπ., 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ήταν οι περισσότεροι όλων. Παρεμπιπτόντως, ήταν και ρεκόρ καριέρας για τον Ισπανό.

Αυτή είναι η έβδομη φορά που ο Φερνάντεθ αναδεικνύεται "πολυτιμότερος" αγωνιστικής και η πρώτη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ακολούθησε ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στη φετινή χρονιά, με 35 βαθμούς για ranking, αλλά η ομάδα του (Ερυθρός Αστέρας) έχασε από τη Ζάλγκιρις. Ο Σέρβος σέντερ έκανε ωστόσο, το ένατο νταμπλ νταμπλ της σεζόν, με 17π. και 10 ριμπ. και ηγείται της σχετικής λίστας. Το ΤΟΡ3 "έκλεισε" ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος ήταν ο ήρωας της πρώτης νίκης που πανηγύρισε η Μάλαγα στο ΤΟΡ16 (85-76, επί της Νίζνι Νόβγκοροντ). Τελείωσε με το ρεκόρ καριέρας των 29 πόντων, ενώ πέρασε 5 ασίστ και "έπιασε" 34 βαθμούς, στο σύστημα αξιολόγησης. Επίδοση που επίσης είναι καρίρ χάι.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ