EUROLEAGUE

Περίπατος της Ρεάλ, "στάση" ΣΕΦ για ΤΣΣΚΑ

Περίπατος της Ρεάλ, "στάση" ΣΕΦ για ΤΣΣΚΑ

Με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ να "κλέβει" την παράσταση και την Ρεάλ να μετατρέπει σε παράσταση για ένα ρόλο το Ισπανικό ντέρμπι ξεκίνησε η 6η αγωνιστική του ΤΟΡ 16

Με τον Τζέρεμι Πάργκο να "εκτελεί" την Γαλατάσαραϊ στην παράταση άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16. Οι Ισραηλινοί κατάφεραν να αποδράσουν με 97-94 από την Τουρκία και να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο (11-17), όμως ανέτρεψε τα δεδομένα και με όπλο την άμυνα, αλλά και την καλή κυκλοφορία στην επίθεση πήρε τη νίκη ( 84-76 ), που του δίνει δικαίωμα να κοιτάζει το πλεονέκτημα έδρας στα Play offs.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν στην Μαδρίτη, καθώς η Ρεάλ έκανε επίδειξη ισχύος κόντρα στην Μπαρτσελόνα κερδίζοντας με 97-73 . Ροντρίγκες και Φερνάντες ήταν απλά... ασταμάτητοι.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Βελιγράδι πανηγύρισε η Ζαλγκίρις Κάουνας ( 70-68 ) που πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Όπως αυτό που χτύπησε η μπάλα από το τρίποντο του Μάρκους Ουίλιαμς στην εκπνοή.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ