ΠΑΟΚ

Ρόου: "Πολύ καλές οι προπονήσεις"

Ρόου: "Πολύ καλές οι προπονήσεις"
Ρόου

Πίστη για νίκη και καλή εμφάνιση εναντίον του ΑΓΟΡ, υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τζέισον Ρόου

" Ξέρω ότι παίζουμε με μία ομάδα που αυτή τη στιγμή έχουμε τους ίδιους στόχους και γι' αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Χρειάζεται συγκέντρωση στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εάν το κάνουμε αυτό, μαζί και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που τους περιμένουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι να μας βοηθήσουν, θα φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η νίκη", υποστηρίζει ο Ρόου και προσθέτει: " Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά γι΄ αυτό ακριβώς προετοιμαζόμαστε. Κάνουμε πολύ καλές προπονήσεις, υπάρχει διάθεση σε όλη την ομάδα και φυσικά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στη νίκη".

Ο Τζέισον Ρόου, από την πρώτη στιγμή έδειξε να έχει μία ιδιαίτερη σχέση και επικοινωνία με την εξέδρα και αυτό ακριβώς θέλει να συνεχιστεί και στο παιχνίδι του Σαββάτου, για το οποίο λέει χαρακτηριστικά: " Mου αρέσει που ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης. Μου άρεσε που τους είδα στο παιχνίδι με τη Λάρισα και πήγα κοντά τους για να τους ευχαριστήσω, χάρηκα που είδα ότι ήταν δίπλα μας και στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο και όλοι μαζί τους περιμένουμε και αυτό το Σάββατο στο δικό μας γήπεδο".

Τα εισιτήρια για τον ΑΓΟΡ
Από αύριο το μεσημέρι, της Παρασκευής (11/1), θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ–ΑΓΟΡ για την 12η αγωνιστική της Α1, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/01) και ώρα 17:00 στο PAOK Sports Arena.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, ενώ την ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Τα διαρκείας
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, μπορούν να προμηθευτούν και τα εισιτήρια διαρκείας τους στις νέες μειωμένες τιμές. Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν ΜΟΝΟ 50 ευρώ και εξασφαλίζουν την είσοδό στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα 9 προγραμματισμένα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, τους 8 αγώνες πρωταθλήματος και το ένα παιχνίδι για το FIBA Eurocup.

Διατίθενται επίσης εισιτήρια διαρκείας για τις θέσεις των VIP, των 200 ευρώ και 600 ευρώ.

Συμφωνία με την DRIVE
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με την εταιρία DRIVE, που θα είναι υποστηρικτής στην προσπάθεια της ομάδας, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2007-08.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί επίσης την εταιρία Aristoteli Bitsiani, που για μία ακόμη χρονιά είναι ο επίσημος προμηθευτής της πολιτικής ενδυμασίας της ομάδας.
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ