ΠΑΟΚ

Ρόου ο αντί-Χάμφρεϊ-Ακολουθεί ο Σέζαρ

Ο Κώστας Φλεβαράκης κατέληξε στον αντικαταστάτη του Λι Χάμφρεϊ που είναι ο Τζέισον Ρόου

Η νίκη επί του Πανιωνίου χθες το απόγευμα στο κλειστό του Ελληνικό μπορεί να άλλαξε προς το καλύτερο το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά παρόλα αυτά όμως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα για τον Χάμφρεϊ ώστε ο Αμερικανός γκαρντ να παραμείνει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.
Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Φλεβαράκης φαίνεται να έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του Χάμφρεϊ με αυτόν να είναι ο 29χρονος ύψους 1.78μ. Τζέισον Ρόου με τον οποίο μάλιστα φέρεται να έχει επέλθει ήδη συμφωνία.

Ο Ρόου έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Loyola αλλά δεν έγινε ντραφτ και την σεζόν 2000-01 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στον ΑΠΟΕΛ ενώ στα μέσα της χρονιάς μεταπήδησε στο Ισραήλ και στην Ελιτζούρ.

Την επόμενη περίοδο 2001-02 ξεκίνησε στη πολωνική Σποϊνια Σάργκαρντ για να μετακομίσει στην Γαλλία όπου τελείωσε την χρονιά στην Εβρέ και ακολούθως στις Γκραβελίν (2002-03) και Τουλόν (2003-05 όπως και από τα μέσα της περιόδου 2005-06).

Πέρσι ο Ρόου βρέθηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Λιβόρνο για να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Γαλλία και στην Ντιζόν όπου αγωνίστηκε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου έχοντας μέσο όρο 9 πόντους για να μείνει εκ τότε ελεύθερος μέχρι που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός του Ρόου πάντως στον ΠΑΟΚ βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση ενός κοινοτικού φόργουορντ δεδομένου ότι έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Χάνσελ και Χόρβατ και υπάρχουν δύο κενές θέσεις. Πρώτη επιλογή του Φλεβαράκη είναι ο Κροάτης Γιόζιπ Σέζαρ και ακολουθεί ο συμπατριώτης του Νταμίρ Ράντσιτς με έναν εκ των δύο όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες να συμφωνεί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ