ΠΑΟΚ

Φλεβαράκης: "Μας προβληματίζει η κούραση"

Φλεβαράκης: "Μας προβληματίζει η κούραση"
Φλεβαράκης

Στην Φιλανδία θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του για το παιχνίδι με τη Λαπεενράντα

Για πρώτη φορά λοιπόν στην ευρωπαϊκή του ιστορία ο ΠΑΟΚ και μετά από 304 αγώνες θα αντιμετωπίσει μία ομάδα από την Φιλανδία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται και για το πρώτο ταξίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Σκανδιναβική χώρα κάτι που όμως δεν ισχύει και για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Φλεβαράκη.
Ο Κώστας Φλεβαράκης, στο διάστημα που ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας, βρέθηκε αρκετές φορές στη Φιλανδία και όπως υποστηρίζει: " Δεν έχω παίξει σε αυτή την πόλη, αλλά στο Ελσίνκι και στο Τάμπερε και ξέρω αρκετά πράγματα για το Φιλανδικό μπάσκετ".

Η Λαπεενράντα έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της πρεμιέρας του ομίλου με την Σαμάρα στην Ρωσία και από αυτά που είδε το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ο Κώστας Φλεβαράκης επισημαίνει: " Είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ και το έδειξε και στο παιχνίδι με την Σαμάρα.

Έχει τρεις διεθνείς παίκτες, έναν εξαιρετικό Αμερικανό και σίγουρα χρειάζεται προσοχή. Τους είδαμε και στο παιχνίδι με την Σαμάρα, αλλά και στα δύο παιχνίδια με τον Κεραυνό και γνωρίζουμε αρκετά πράγματα. Αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο είναι η κούραση που θα έχει η ομάδα.

Φυσικά και το ενδιαφέρον μας είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα, αλλά και στη Φιλανδία δεν πάμε για τουρισμό. Θέλουμε να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα πράγματα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ. Κι έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε από εδώ και πέρα



".

Η ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο Lappeenrannan Urheilutalo χωρητικότητας 2.800 θεατών, την έδρα της Λαπεενράντα, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και αύριο το πρωί.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ