NBA

Ρόντμαν:"Μου είπε πως δεν θέλει πόλεμο ο Κιμ"

Ρόντμαν:"Μου είπε πως δεν θέλει πόλεμο ο Κιμ"

Σε νέες αποκαλύψεις για τις επαφές του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν προχώρησε ο Ντένις Ρόντμαν τονίζοντας πως ο ηγέτης της ασιατικής χώρας του ζήτησε να μεσολαβήσει για να έρθει σε επαφή με τον Ομπάμα αναφέροντας πως ο πόλεμος δεν αποτελεί λύση.

Ο Ντένις Ρόντμαν έγινε ο πρώτος Αμερικανός πολίτης τον οποίο δέχθηκε να συναντήσει ο ανώτατος ηγέτης της Βορείου Κορέας.

Ο πρώην σουπερ σταρ του NBA δεν περιορίστηκε σε μία τυπική επίσκεψη με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αφού όπως αποδείχθηκε ο τελευταίος αποδείχθηκε λαλίαστατος.

"Αγαπάει το μπάσκετ... Του είπα πως και ο Ομπάμα λατρεύει το μπάσκετ και το γεγονός αυτό μπορεί να αποτελέσει σημείο εκκίνησης των δύο χωρών".

Ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε τι του ζήτησε ο Κιμ Γιονγκ Ουν να πράξει όταν θα επιστρέψει στις ΗΠΑ, όπως και έγινε.

"Μου ζήτησε να πω κάτι και να κάνω κάτι που επιθυμεί. Θέλει ένα πράγμα από τον Ομπάμα. Να τον πάρει τηλέφωνο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το State Department άσκησε αυστηρή κριτική στον Βορειοκορεάτη κυβερνήτη για το γεγονός πως γευμάτισε με τον Ρόντμαν την στιγμή που ο λαός του βρίσκεται στα όρια πείνας.

Ο εκκεντικός πρώην μπασκετμπολίστας και ηθοποίος παρά τις αντιδράσεις των συμπατριωτών δεν πτοήθηκε πλέκοντας το εγκώμιο του Κιμ Γιονγκ Ουν.

"Μου είπε πως δεν θέλει πόλεμο. Ήταν πολύ καλός μαζί μου. Τον θεωρώ φίλο μου, θέλω να ξαναπάω στην Βόρεια Κορέα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ